Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4- S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Gdzie indziej mogę się dowiedzieć lepiej niż tutaj... Może to głupie pytanie, ale dla własnej wiedzy chciałbym wiedzieć jakie są szczegóły dzięki którym można odróżnić A4 od S4 a wiadomo, że przyklejenie sobie znaczka to żaden problem :)

pozdrawiam!

Opublikowano

Jeśli masz korek wlewu gazu gdzieś na wierzchu to nawet nie próbuj... :wink4::decayed:

A poważnie to popatrz:

A4

500x375.aspx

S4

s4-sedan_usa.jpg

Różnica przede wszystkim w zderzakach, progach, felgach, lampach itepe itede, ogólnie dużo roboty. A na koniec odpowiedni lakier... Jeśli jesteś biednym studentem to lepiej nie zaczynaj... :wink4::decayed:

Opublikowano

a tak naprawde, wszystko bedzie jasne jak otworzysz maske

Opublikowano

progi, zderzaki, zegary, silnik, wydech, lampy ( przed liftem ), grill, fotele, znaczki, listwy i duzo duzo innych

Opublikowano

no wlasnie ja sie dolacze a nadkola ma szersze niz zwykla a4 czy poprostu przez zderzaki wydaja sie byc wieksze? :blink:

Opublikowano

nadkola sa takie same .... jedynie w blotniku masz dziury ;p ze tak powiem zeby lepiej chlodzilo

Opublikowano

No i jeszcze czarny sufit :kox:

Opublikowano
  • Autor

Hehehe dzięki za info, tomaszust nie mam zamiaru przerabiać swojej na eSke- to tylko z czystej ciekawości :) :)

A co np. z hamulcami? eSke musi cos zatrzymać, maja np. wentylowane? nawiercane tarcze? A co np. z grillem, gdzieś usłyszałem ze eSka ma znaczek Sline?

Opublikowano

Eska ma większe tarcze, a znaczek też ma swój a nie S-line (którego nie było w B5)... :) zresztą widać go na powyższych zdjęciach :cool1:

Opublikowano

grill tez ma inny jak widac na fotkach :tongue4:

Opublikowano

a z dodatków widocznych -s4-b6 ma spojler ,listwy na dole drzwi i tylny zderzak, ma charakterystyczna ciemna obwódkę kolo wydechów

Opublikowano

Nie zapominajcie o najważniejszym!!! Pod maską S4 b5 kryje się sześciocylindrowy motorek o pojemności 2,7L. goniony przez dwie turbawki :kox: :kox: :kox: