lopez00073 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć, otóż dziś po odpaleniu auta i wrzuceniu biegu wstecznego nie mogłem cofnąć, po puszczeniu hamulca nadal świeciła się kontrolka od hamulca(na wrzuconym biegu wstecznym).... Dodam, że prawdopodobnie skrzynia weszła w stan awaryjny, objaw to migające PRND... Czy awarii mógł ulec sterownik, oraz czy jest sens to naprawiać czy odrazu zamieniać na manualną? Jeśli SWAP to może znacie kogoś zaufanego, kto nie zrobi fuszerki? Pozdrawiam
sasza Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 pojedź do mechanika niech zdiagnozuje usterke, jaki uj gdybać to czy tamto nikt tu wróżbitą maciejem nie jest
lopez00073 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Dobra jutro napisze co i jak Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka F125, to wykazał komputer, nadmienie, że auto odpalilo normalnie, dziś jeździłem i po wykasowaniu błędu juz nie powracał, wiec aktualnie spokoj Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
sasza Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Stawiał bym na wilgoć w sterowniku, szczelne masz podszybie ?
lopez00073 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Opublikowano 19 Września 2015 Prawdopodobnie to bylo przyczyna, umowilem sie na przyszly tydzien Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Czy ktoś z was mógłby mi polecić serwis w którym naprawiliby mi sterownik? Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
lefish Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Mamy kolegę na forum który ma warsztat specjalizujący się tymi skrzyniami. mój sterownik uleczył. ale jedno ale Wlkp.
lopez00073 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 A dasz namiary? Wysle kurierem Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi