wojciech007 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam! Gdzie szukać usterki jak od razu po włączeniu klimatyzacji uruchamia się wiatrak?
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam! Gdzie szukać usterki jak od razu po włączeniu klimatyzacji uruchamia się wiatrak? ja nie widze usterki
wojciech007 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Witam! Gdzie szukać usterki jak od razu po włączeniu klimatyzacji uruchamia się wiatrak? ja nie widze usterki Nie wydaje mi się, aby przy 6 st. na podwórku wiatrak powinien chodzić. Ale mogę się mylić, bo nie jestem specem w tej dziedzinie. Poproszę o wypowiedzi innych znawców.
YATES Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wiatrak zawsze włącza się z klimatyzacją - przynajmniej u mnie tak jest. Poszukaj sobie innego problemu np. "brak mocy przy 1700 obrotach" lub " drżenie karoserii na biegu jałowym"
wojciech007 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Opublikowano 3 Listopada 2008 Wiatrak zawsze włącza się z klimatyzacją - przynajmniej u mnie tak jest. Dziwna sprawa jak dla mnie. Tak patrząc od strony fizycznej układu. Poszukaj sobie innego problemu np. "brak mocy przy 1700 obrotach" lub " drżenie karoserii na biegu jałowym" Nie mogę znaleźć tych tematów. Z czym są związane?
Wihajster Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Poszukaj sobie innego problemu np. "brak mocy przy 1700 obrotach" lub " drżenie karoserii na biegu jałowym" Nie mogę znaleźć tych tematów. Z czym są związane? to był zart kolegi.wszystko jasne wiec zamykam
Rekomendowane odpowiedzi