fatboyA4 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam chcę zamontować radio 2din do mojej b5 i mam taki problem nie wiem jak dobrać odpowiedni kolor tunelu moje plastyki z wnętrza niby są czarne ale w słońcu wydają jakby w granatowe czy z nalepki w bagażniku idzie jakoś rozszyfrować jakiego koloru mam szukać?
razk Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Tak na nalepce jest. Rubryka Paint no./interior. W moim przypadku LZ9W/LZ9W czyli lakier czarny/wnetrze czarne.
lapa9 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Tak na nalepce jest. Rubryka Paint no./interior. W moim przypadku LZ9W/LZ9W czyli lakier czarny/wnetrze czarne. ten kod LZ9W/LZ9W tyczy się tylko koloru auta a nie tapicerki.. Dopiero następne zestawienie jak np. N1B/BL to N1B mówi o skórzanej tapicerce siedzeń a to BL to nie wiem jak odczytać Edytowane 14 Września 2015 przez lapa9
razk Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Tak na nalepce jest. Rubryka Paint no./interior. W moim przypadku LZ9W/LZ9W czyli lakier czarny/wnetrze czarne.ten kod LZ9W/LZ9W tyczy się tylko koloru auta a nie tapicerki.. Dopiero następne zestawienie jak np. N1B/BL to N1B mówi o skórzanej tabicerce siedzeń a to BL to nie wiem jak odczytać To dlaczego na wlepce lest paint no./ interior z angielskiego Kod lakieru/wnetrze i tam np. LZ9W/LZ9W?
lapa9 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Tak na nalepce jest. Rubryka Paint no./interior. W moim przypadku LZ9W/LZ9W czyli lakier czarny/wnetrze czarne.ten kod LZ9W/LZ9W tyczy się tylko koloru auta a nie tapicerki.. Dopiero następne zestawienie jak np. N1B/BL to N1B mówi o skórzanej tabicerce siedzeń a to BL to nie wiem jak odczytać To dlaczego na wlepce lest paint no./ interior z angielskiego Kod lakieru/wnetrze i tam np. LZ9W/LZ9W? dlatego że te zestawienia są w tej samej linijce pierwsze LZ9W/LZ9W koloru auta a N1B/BL wnętrze
razk Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Tak na nalepce jest. Rubryka Paint no./interior. W moim przypadku LZ9W/LZ9W czyli lakier czarny/wnetrze czarne.ten kod LZ9W/LZ9W tyczy się tylko koloru auta a nie tapicerki.. Dopiero następne zestawienie jak np. N1B/BL to N1B mówi o skórzanej tabicerce siedzeń a to BL to nie wiem jak odczytaćTo dlaczego na wlepce lest paint no./ interior z angielskiego Kod lakieru/wnetrze i tam np. LZ9W/LZ9W? dlatego że te zestawienia są w tej samej linijce pierwsze LZ9W/LZ9W koloru auta a N1B/BL wnętrze Masz racje przyjrzalem sie jeszcze raz i u mnie jest LZ9W/LZ9W N1U/BS czyli wnętrze "Onyx"
Rekomendowane odpowiedzi