Olszak86 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Fela Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 W końcu przyciemniłem lampy u siebie i powiem szczerze , że jestem mile zaskoczony. Lampy po pierwszym lifcie i bardzo ładnie świecą w dzień i w nocy chodź są prawie czarne
Fela Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Policja uwielbia takie lampy odkąd napisałem tamtego posta .. do tej pory mnie nie zatrzymali
Olszak86 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja dwa lata mam w avancie b5 przyciemnione z tyłu kierunek i wsteczny ( coś w stylu allegrowego Black,red) i też narazie nic. Może dlatego ze normalnie przepuszcza światło i wszystko dobrze widać. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Fenrir Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Ja mam już ze 2 lata środki przyciemnione i nikt nigdy nawet o to nie zapytał, ale to pewnie dlatego że lampy nieoryginalne i nawet nie rzuca się to bardzo w oczy że są oklejone. A tak w ogóle to folię zawsze można zdrapać przy kontroli, gorzej tylko jak zwróci się na siebie uwagę i znajdzie się coś jeszcze nie tak... Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Fenrir
ZdradeK88 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Witam czytalem o tym przyciemnianiu lamp i postanowilem okleic ledy, mysle ze lepiej? Zmiana na plus? Ogolnie 1 raz kleilem ta folie ale tragedii mysle nie ma, pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi