Zorin Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Podejdzie. Mam takie turbo u siebie (avg) tylko można taniej kupić za 700zl. Spływ sam przdluzysz a na kolektor wejdzie tylko otwory rozwiercisz. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Zorin Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Sorka nie do czytałem . Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
krzysieksza Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie a co sądzicie o wsadzeniu turbo z a6 c5 2000r 2,5 tdi 180 konnej oznaczenie silnika o ile się nie mylę jest BAH czy BAU nie pamiętam dokładnie ale kumpel wsadził takie do LUPO i robi robote mówi że u mnie też może zamontować Sprzęgło już wymienione na zwykłe obite kevlarem i wzmocniony docisk u Radzikowskiegi w Warszawie...
djszaman Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie chwal sie tak tylko zakladaj :-P Wysłane z mojego ONE TOUCH 6012D przy użyciu Tapatalka
spanky Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie a co sądzicie o wsadzeniu turbo z a6 c5 2000r 2,5 tdi 180 konnej oznaczenie silnika o ile się nie mylę jest BAH czy BAU nie pamiętam dokładnie ale kumpel wsadził takie do LUPO i robi robote mówi że u mnie też może zamontować Sprzęgło już wymienione na zwykłe obite kevlarem i wzmocniony docisk u Radzikowskiegi w Warszawie... Potencjal na okolice 200 ps , kwestia montazu i dobrego wysterowania .
Rekomendowane odpowiedzi