miszaq92 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 No cóż, może i Ja się pochwalę Na początek może zaczne od mniejszego poprzednika czyli: no i auto właściwe 1.9 TDI 130KM Rok: 2003 Skrzynia 6 biegowa Przebieg: 165000 Sporo się auta naszukałem, w końcu trafiłem. 1 właściciel za granicą od nowości, rocznik 48. Przebieg sprawdzany na wszystkie możliwe sposoby, w 100% oryginalny. Blacharsko sprawdzany 3 różnymi miernikami lakieru po 15/20 razy na każdą część, nie malowany, nie bity itp, itd. Po sprowadzeniu wymienione wszystko co powinno być czyli: -Kompletny rozrząd -Wszystkie klocki (Bosch) -Olej Castrol 5w30 -Wszystkie filtry (Bosch) Z wyposażenia: - Climatronic- AIRBAG x6- Radio- ABS- ESP- Felgi aluminiowe- El. Ster. Szyby- El. Reg. Lusterka- Centralny zamek z pilotem- Regulacja kierownicy- Wspomaganie kierownicy- Halogeny Co prawda wyposażenie może ubogie, ale mi wystarczy Co w planach? Sam nie wiem Zima idzie, więc na razie na spokojnie czyli jakieś kapcie a na wiosne większa felga i malowanie dokładek w kolorze nadwozia
MichałA4 Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Ładna Najważniejsze, że nie bita i historia pewna, a wszystko inne można dołożyć Pogratulować zakupu i wyboru
mariuszbielsko Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 godny zakup autko super ,i tak jak kolega MichałA4 napisał wazne ze bezypadkowa i pewna . do zimy daleko napewno kolega zarazi sie modzeniem jak poczyta inne tematy kwestia czasu, tak sie zaraziłem i konca nie widac pozdrawiam bezawaryjnosci
miszaq92 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 Dzięki póki co to malowanie plastików i felgi na lato
Rekomendowane odpowiedzi