dobry1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Sprawa z dystansami ogarnięta wszystko siadło ideolo. Weekend majowy tuz tuż a przed nami ceramika i zakladanie listw s4 b9. Moim skromnym zdaniem furka prezetuje się zacnie ??? Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez SpierfolES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSi Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Masz jakaś dokładkę na przodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 37 minut temu, GrzegorzSi napisał: Masz jakaś dokładkę na przodzie ? Hymmm prócz zderzaka to nie nie mam zadnych dodatków ewentualnie ten plastik na srodku to taka dokladka ale dedykowana do tego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSi Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Okok tak jakoś mi się wydawało ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Wpadła galeczka rs4 nagaro selection rarytasik :-) i dywaniki rs niebieska nic również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Rozrząd zrobiony oleje wymienione napinacze pompa wody itp również A w międzyczasie szykuje się zakup kiery rs4 klamek rs4 a takze założenie obszywanej deski rozdzielczej oraz amerykanskich tablic leza z rok xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Szykują się kolejne nowości zresztą juz sa Edytowane 20 Czerwca 2018 przez SpierfolES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was002 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 zderzak może nawet i fajniejszy niż w RS4 gratuluję odwagi - sam długo szukałem koloru do felg do czarnego kombi i w końcu zrezygnowałem, bo mi żaden kolor nie leżał. Ta meksykańska czerwień pasuje pięknie wg mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 04:19, was002 napisał: zderzak może nawet i fajniejszy niż w RS4 gratuluję odwagi - sam długo szukałem koloru do felg do czarnego kombi i w końcu zrezygnowałem, bo mi żaden kolor nie leżał. Ta meksykańska czerwień pasuje pięknie wg mnie! Do czarnego pasuje na moje czerwony braz ciemny moze byc tez jakis ekstrawagancki np fiolet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Takie o to cudenko zawitalo na pokładzie piękna z ta niebieska nicią nagaro wymiata. Lecimy dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Także tak to wygląda trochę mnie nie było ??? Z nowości Rozwalone lusterko lewe Naprawione plus dołożone kierunki lusterek dynamiczne Zamontowane niebieskie pasy bezpieczeństwa Oświetlenie neon ambiebte w trakcie kombinowania już temat ogarnięty Klamki rs podświetlanie RGB Model auta rs4 na pulpit ( rozmyślam ?? ) I z potrzebnych wymiana oleju skrzynia silnik opony zima odnowa felg 18 i malowanie 20 z czerwonego na niebieskie ciemne połysk na przyszły sezon Planow jest dużo ile uda sie zrobić nie wiem mam nadzieję że wszystkie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was002 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Z głupia zapytam - poduszka jest obszyta? (tzn. jeje zewnętrzna część?) Nie widziałem tego wcześniej - czy to seria czy wynalazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 7 minut temu, was002 napisał: Z głupia zapytam - poduszka jest obszyta? (tzn. jeje zewnętrzna część?) Nie widziałem tego wcześniej - czy to seria czy wynalazek? Dostępne są takie w serii, tutaj chyba obszyta jest chociaż mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 3 godziny temu, MaciekPL napisał: Dostępne są takie w serii, tutaj chyba obszyta jest chociaż mogę się mylić. Jeżeli chodzi o rs4 to nie ma obszywanych sa z rs6 obszywane poduchy ta co ja mam robil mi tapicer z subaru serwisowy także jestem pewny na to co zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Klamki rs4 kupione generatory światła tez pod neon także rezamy dalej w niedługim czasie pewnie wleci audi rs4 z GT spirit na pulpit robi się sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Długo mnie nie było ? Czas na aktualizację Przebieg widoczny 222 tysie wybil niebawem właśnie minęły 4 lata ? Fele wpadły niebieskie tak jak pisałem wcześniej oraz przygotowany lakier delikatnie po zimie wraz z środkiem i plastikami, gumami produkt rrcustoms fajnie przyciemnił dobry nawet do opon nabłyszczania Wpadły podświetlenie w boczkach i niebieskie podświetlenie klamek oraz devil eyes w soczewki RGB bluetooth Aktualnie zmieniam hamulce przód na 356mm zastanawiam się nad kolorem czarny to taki neutralny albo np żółty może ??? Plus czarny napis ?? Co sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSi Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Gdzie kupowałeś te paski świecące ? I pod co podpinałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi