quelemorele Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Cześć wszystkim, borykam się z pewnym problemem. Ostatnio auto było na badaniu, powiedzieli mi, że z tyłu w zawieszeniu jest troszkę do zrobienia.Faktycznie na szarpakach nie wyglądało to za dobrze. Chciałem się zabrać za wymianę, ale niestety jest problem z częściami. Kolega z warsztatu w 3 hurtowniach pytał, nigdzie czegoś takiego nie ma. Jakbyście mogli doradzić gdzie to cudo kupić, albo ewentualnie numery części byłbym bardzo wdzięczny.Załączam schemat z zaznaczonymi elementami. Elementy nr 6, 14, i ewentualnie 19 bo też można by już wymienić http://www.directupload.net/file/d/4121/w7v6qltc_jpg.htm
ancymonek77 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Jak bys wypełnił profil to by było łatwiej bo nie wiadomo o jaki model chodzi
quelemorele Opublikowano 26 Września 2015 Autor Opublikowano 26 Września 2015 Sorki, już uzupełniłem. Jesteś w stanie coś pomóc z tymi częściami ? Byłbym bardzo wdzięczny. Jest ktoś w stanie pomóc ?
soul87 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Tuleja nr 6 amorka jest razem z amortyzatorem. 19 to zwykly lacznik stabilizatora jak moze tego nie byc w skleplach. 14 tuleje wahacza, prawdopodobnie do kupienia z calym wahaczem.
Rekomendowane odpowiedzi