Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Pytanie do tunerów(i nie tylko)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nadszedł czas by przesiąść się z B5 do B6 lub innego auta......jako że jest małe zainteresowanie moim pomodzonym AFN postanowiłem rozbroić go z tego i owego i sprzedać jako serię......a więc moje pytanie panowie tunerzy:graty :turbo awx,koncówki wtrysków 0,216mm,fimic program 160km/343Nm by Witek vel Rogalotti .Jak autko będzie zachowywało się kiedy założę seryjne końcówki wtrysków i seryjny simic, a może da redę wsadzić seryjną turbine afn??? (wsadzić to radę da tylko jak to bedzie chodziło?) Proszę o opinie

Opublikowano

modl sie zeby cos sie nie wysralo ...

zanim wywalisz graty zapodaj seryjny program ...

Opublikowano
  • Autor

modl sie zeby cos sie nie wysralo ...

zanim wywalisz graty zapodaj seryjny program ...

k...a czułem że sie nie uda.....seryjny program to nowe koszta a tych chcę uniknąć

Opublikowano

A czy przy zmianie programu nie miałes go wrzucanego na czyste kości? Ja tak właśnie miałem robione , teraz gdybyś chciał powrócic do serii zmieniając graty na seryjne, podmieniasz kości i masz motor sprzed modów,czyz nie tak? :mysli:

Opublikowano

A czy przy zmianie programu nie miałes go wrzucanego na czyste kości? Ja tak właśnie miałem robione , teraz gdybyś chciał powrócic do serii zmieniając graty na seryjne, podmieniasz kości i masz motor sprzed modów,czyz nie tak? :mysli:

hej

Chyba ze nowe kosci z programem zostaly wlutowane wtedy caly proces niestety potrzeba powtorzyc ...

pozdr

Opublikowano

Chyba że zostały wlutowane.. :wink4: Ale jak ma włozone kości we wlutowane wcześniej podstawki ( u mnie Witek tak zrobił) to by było bez roboty :wink4:

Opublikowano

Skoro robiłeś soft u rogala to zapewne masz wlutowane podstawki i powinienes dostac ori kostki po chipie :) Przynajmniej ja tak dostałem :)

Opublikowano

Może poczekaj z tymi seryjnymi gratami, z tego co opisałeś masz tzw. lajtowe mody i nie powinno być większego problemu ze sprzedażą...bardziej przemodzone auta sprzedawali...także może jeszcze troszke cierpliwości :wink4:

Opublikowano

ale moze rozberac do serii i zarobic na tym :wink4:

a auto z gratami sprzeda tak samo jak bez...