Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podnoszenie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujący problem posiadam a4 b6 mam problem z otwieraniem zamykaniem szyby pasażera ogólnie nie działa choć po naciśnięciu przycisku przez chwilkę słychać przekaźnik po chwili na naciskanie już nie reaguje . silniczki mam 2 wiec wykluczam spalenie odłączałem akumulator kable sprawdziłem nie widać przerwania nie mam już pomysłu . a tak ogólnie widziałem ze już chyba ktoś coś kombinował i wymieniał cały ten sterowniczek i nie wiem czy ogólnie jest założony dobry . da się sprawdzić jakoś czy on jet właściwy bo szukając używki widzę ze sprzedają przypisane do drzwi

Opublikowano

A jakieś błędy na vagu?

Opublikowano
  • Autor

Miałem odpięta tapicerkę wiec pewnie cześć błędów od tego

http://www.directupload.net/file/d/4130/jimkxavs_jpg.htm

Opublikowano

Chyba sterownik Ci siedzi...

Opublikowano

A w jakim stanie jest podnośnik szyby? Może to on padł?? Druga strona a działa normalnie???

Opublikowano
  • Autor

Podnośniki mam 2 są idealne nawet jeśli nie wsadzę silniczka tez nie działa i się zastanawiam co czy ten silniczek z sterownikiem czy moduł komfortu czy gdzieś kabel pod deska

Opublikowano

Kable sprawdzasz w drzwiach kierowcy czy pasażera?

Opublikowano
  • Autor

pasażera bo tam nie działa mi ani w drzwiach kierowcy ani pasażera przycisk nie raguje

Opublikowano

I to błąd bo przewody pewnie yebly ale na słupku kierowcy.[emoji6]

Nie miałeś tak ze potrafiła zamknąć się tylko do połowy lub otwierać zamiast zamykać?

Opublikowano
  • Autor

wogole nie dzialaja :)

Opublikowano

Rozbieraj wiache w drzwiach kierowcy.Najczęściej pada a ma dużą rolę w otwieraniu prawej szyby.

Opublikowano
  • Autor

to możne coś konkretniej napisz gdzie szukać u czego bo z tego co wiem sygnal z MK idzie bezpośrednio do prawych drzwi

Opublikowano

To dlaczego możesz ją otwierać w drzwiach kierowcy skoro idzie tylko do pasażera ?

To bardziej skomplikowane.

Obejrzyj wiache kierowcy zanim wydasz kupę kasy w błoto.

Opublikowano
  • Autor

sprawdzona wszystko wpozadku wiec zostaje mi podmienienie sterownika od szyb . wogole takie pytanie wymieniając cały ten moduł z silniczkiem trzeba go dopisać czy po podpięciu powinien działać?

Edytowane przez Gowsze

Opublikowano

Będzie działał, tylko ew. musisz zrobić kodowanie szyb - w wątku o składanych lusterkach w warsztacie dowiesz się, co i jak.

Opublikowano
  • Autor

podłączyłem 2 sterownik szyb i nic kompletnie dziwna sprawa na tym co mam naciskając przycisk słychać przekaźniki w silniczku ale nie rusza

Będzie działał, tylko ew. musisz zrobić kodowanie szyb - w wątku o składanych lusterkach w warsztacie dowiesz się, co i jak.

możesz linka podać z łaski swojej

Opublikowano

Na samym końcu należy jeszcze „zaprogramować” – choć to chyba za duże słowo, nowe silniczki szyb. Robimy to w następujący sposób:

Podnosimy szybę maksymalnie do góry i trzymamy przycisk około 10sekund, następnie opuszczamy szybę w dół i ponownie trzymamy przycisk ok. 10 sek. Tak postępujemy ze wszystkimi szybami.

:arrow2:http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-montaz-el-skladanych-lusterek-zewnetrznych-diy/page-1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.