82Michal82 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Witam serdecznie. Kupilem opony 195/65/15 do mojego samochodu i teraz szukam felg (mam nadzieje ze 15" wchodzi bez problemu) Bardzo prosze o informacje czy da sie wlozyc stalowe 15" (na zime) i jakich felg szukac tzn wszystkie dane na temat rozmiaru. Opony przyjda jutro a ja sie stresuje ze 15tka bedzie tarla o tarcze hamulcowa. B
nitroo Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Wejdą, jeśli nie robiłeś swapa hamulców.
82Michal82 Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Dzieki za odpowiedz. Stres odszedl :-) nawet nie wiem co to jest swap hamulcow wiec pewnie go nie robilem. i mam nadzieje ze poprzedni wlasciciel tez nie (nic w samochodzie nie wyglada na przerabiane). A moze ktos z forum chce sprzedac 15tki stalowe?
nitroo Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Poszukaj w dziale Sprzedam. Było kilka ofert ostatnio. Swap to np. zmiana hamulców na większe.
82Michal82 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Felgi 15" kupione i zalozone Jeszcze raz dziekuje za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi