Beher Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam wszystkich Wczoraj wymieniłem sobe olej w moim autko ale stala sie rzecz nastepująca Gdy sprawdzaliśmy olej z kolegą, gdy podnosiliśmy miarke razem z nią wyszło pół kołnierza do którego wchodzi. Poprostu jakimś cudem sie pokruszył... Jak teraz wymienić cały kołnierz, i czy moge go dostac na złomie czy tylko na zamówienie u deler i co mam zamawiać ?? Na razie marke wcisnąłem głębie by jeździć i chyba wsyztsko ok, ale nie moge tak długo... Prosze o jakieś rady i wskazówki za które bęre bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
andrzej_1970 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t24563.0.html;highlight=plastik
Beher Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 Wielkie dzięki, nie mogłem ranonic znaleźć na ten temat. Jeszcze raz dzieki
sisi1977 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ja tę pierdołe kupiłem za 2zł(zamiennik)tylko szczypczykami musiałem oczyscic pozostałosci plastyku
Rekomendowane odpowiedzi