muunv Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Siemanko. Dostalem w rozliczeniu A4 B6. Problem z nim jest nastepujacy. Wszystko super pieknie ale...! Nie dzialaja szyby, 4x elektryczne. Potrafia sie same otwierac -.- :/ . Nie dziala podswietlenie w drzwiach, w podsufitce, oswietlenie nog. W czasie jazdy potrafia sie wlaczyc swiatla awaryjne i za chwile wylaczyc. Coz to moze byc? Silnik 2.5TDI Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Mat.Rynio Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Moduł Centralnej Elektryki albo Moduł komfortu do sprawdzenia. Edytowane 10 Października 2015 przez Mat.Rynio
nitroo Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 I koniecznie błędy na VAG, bo nikt tutaj nie wróży ze szklanej kuli...
muunv Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Gdzie jest zlokalizowany ten modul komfortu? Niestety nie mam vaga, zeby podlaczyc :/ A Armi polecial na zlot A3. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Pod nogami kierowcy w podłodze.
muunv Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 A jak sie do niego dostac? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
nitroo Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Dla ułatwienia odkręcić fotel, zdjąć próg i inne plastiki oraz podnieść wykładzinę.
Rekomendowane odpowiedzi