pisu9144 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Witam, mam problem z moja a4 b5 chodzi o to ze nie moge ruszyc samochodem ani do tyłu ani do przodu. W piatek wracałem do domu i redukowałem z 5 na 4 tzn chciałem zredukowac bieg, piatka wyszła i juz pojawił sie problem bo nie mogłem zadnego biegu wrzucic i po przejechaniu na luzie około 40m zaczeło go strasznie szarpac i jak sie zatrzymał to nie mogłem nawet go przepchnac, boje sie go holowac zeby nic wiecej sie nie posypało, teraz w miejscu luzu mam bieg wsteczny probowałem jechac tyłem ale cos grzechocze w skrzyni. Co sie ogło stac z skrzynia POMOCY !!!
quadral20004 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 zagladales pod spod. podobna sytacje mialem w golfie.skrzynia zerwala mi sie z poduszek i zawisla na wachaczu
pisu9144 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 nie zagladałem bo stoi na parkingu castoramy narazie bo boje sie go holowac zeby czegos nie urwac jutro bede działał. I jak sie zatrzymał to strasznie dymiło z skrzyni,
karol MAŁY Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Może się poprostu zatarła z braku oleju?
quadral20004 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 przyczyn moze byc wiele.na lawete pacjetke i do mechaniora
Rekomendowane odpowiedzi