Rychoo0 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Witam Chcę zamienić silnik BPW na jakiś inny (2,0 lub 1,9). Co podejdzie P&P pod osprzęt z mojego BPW? Przeczytałem na forum, że bliźniacze to AWX, AVF, dotyczy się to też ASZ? Pzdr.
Musashi Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 ASZ też. lepiej BGW, BSS. to to samo co BPW ale bez walkow. latwiej zdobyc o niskim przebiegu niz AWXy i podobne.
Rychoo0 Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Kupiłem inny BPW. Jakie macie sprawdzone nowe panewki, te wzmocnione. Chce je wymienić od razu, puki motor na wieszaku. Jakie marki polecacie? Zamieniał ktoś już w silniku BPW sprzęgło i dwumasę na jakieś inne sztywne? jakie opinie?
Musashi Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 panewki kolbenschmidt, glyco uszczelniacze elring, reintz, goetze, warto zajrzec w gniazda PD zeby pozniej lamentow nie bylo, jak to bywa często z silnikami PD 8V... pozatym, kolega skorzystalby z wyszukiwarki forumowej, to by znalazl co polecamy, szukać się nie chce?
Rekomendowane odpowiedzi