kuki1987 Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Witam . Mam takie pytanie jak ustawic zeby auto po przekeceniu stacyjki samo sprawdzało czy wszystko jest OK bez wciskania CHECK? bo wczeniej tak miałem ale miałem auto u magica bo miałem problemy z multi i cos po przestawiał i tego nie ma i nie wie jak zrobic mówi ze tak było ??
nitroo Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 A sprawdzanie da się w ogóle wyłączyć? Pojawia Ci się od razu napis OK?
kuki1987 Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) tak pojawia mi się napis ok . ale wczesniej sprawdzało po przekreceniu stacyjki bo nawet mój kumpel sie dziwił ze u mnie jest cos takiego a u niego wyskakuje odrazu OK Edytowane 17 Października 2015 przez kuki1987
nitroo Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 To wcześniej musiałeś mieć coś nie tak, bo po przekręceniu licznika owszem odbywa się sprawdzanie, ale nawet tego nie zauważasz. Od razu pojawia się OK, no chyba, że np. masz kontrolę spalonej żarówki, to wtedy zgłosi Ci błąd. Jakby przycisk CHECK robił to samo, co przekręcenie zapłonu, to byłby on zbędny, nie uważasz? Masz wszystko dobrze, skoro nawet Twój kolega Ci mówi, że u niego od razu wyskakuje OK.
Rekomendowane odpowiedzi