kubabkb Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Sprawdzilem wczoraj stan zuzycia amortyzatorow i zastanawiam sie czy juz je wymieniac(na jednym z nich pijawil sie lekki wyciek oleju) czy jeszcze nie warto, ponizej zamieszczam zdjecie Edytowane 25 Października 2015 przez kubabkb
hidden22 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 witam. amory ori masz? ja mialem ori amory i prz przebiegu 260tys zmienilem 3 amory byly w takim stanie ze wbijajac ten trzpien w amora wogole nie wypychaly sie a 4 lekko wypychal sie. na tych amorach mialem po 40% zmienilem na sachsy 4 sztuki i po roku i 20tys na badaniu amorow przod pokazuje 67% a tyl 45% wiec mysle najlepsza opcja jest wyjecie i sprawdzenie amora jak chodzi. te maszyny na moje sa do niczego. jak juz wyciek masz to amor kaput jest dodam ze na tych amorach nowych jest twardziej i nic nie buja autem w porownaniu do starych a procenty takie same jak na tych starych ori audi
kubabkb Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 powiem Ci ze nie wiem czy sa ori jeszcze amory
jacek70 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Ten cieknący to złom. Wymień obydwa. Drugą oś w zasadzie też bo za bogato nie wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi