Pij1973 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Mam prośbę, na fisie pali się "oil min". Poziom na bagnecie jest ok, podejrzenie padło na czujnik zamka maski. Mam jeden luźno wiszący kabelek w okolicach zamka, czy ktoś dysponuje zdjęciem gdzie powinien być "przymocowany"? Zgasło samo. Nie wiem czemu.
Romeck Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Mam prośbę, na fisie pali się "oil min". Poziom na bagnecie jest ok, podejrzenie padło na czujnik zamka maski. Mam jeden luźno wiszący kabelek w okolicach zamka, czy ktoś dysponuje zdjęciem gdzie powinien być "przymocowany"? Zgasło samo. Nie wiem czemu. U mnie było tak samo... zapalil sie oil min dolalem oleju a lampka nie zgasla. Wyczytalem że odpowiada za to czujnik maski. Zajrzalem widze że przy zamku wisi jakas wtyczka ale nie wiedzialem gdzie by to wpiac bo przy zamku nie znalazlem żadnego gniazda... po jakims czasie lampka rowniesz sama zgasla... a czy na fisie powinno pokazywać ze maska jest otwarta? Bo u mnie nie pokazuje...Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi