pietrek505 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam. Wczoraj gdy wyjeżdżałem z pod domu wieczorem chciałem włączyć nadmuch na przednia szybę po czym zgasł cały panel klimatronica i termometr w liczniku... ;( moje pytanie co robić? spalił się panel? Są jakieś bezpieczniki od niego lub przekaźniki? Z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam
Sławosz(+) Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 bezpiecznik nr 25 - 30A - dmuchawa ukladu ogrzewania, urzadzenie klimatyzacyjne tutaj masz schemat bezpieczników aha, jak bezpiecznik jest spalony to sam z siebie się nie przepalił, prawdopodobnie klapa nadmuchu na przednią szybę się przycina ale to tylko gdybanie, jak uruchomisz klimatronic to sprawdź błędy
pietrek505 Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 witam Sprawdzałem i dmuchawa chodzi wszystko ok Tylko ze sam z siebie bezpiecznik by się nie spalil otóż wbija go wtedy gdy następuje większy nadmuch(większe obroty) na wolnych obrotach wentylatora chodzi ok nie wiecie co to może być? Pozdrawiam
mcm Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 coś od sterowania obrotami wiatraka najprawdopodobniej siadło w panelu klimatronika, podłącz VAG może jakiś błąd wywali
pietrek505 Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 hmmm a w AFN z 96r przed liftem VAG wskazuje prawidłowo klimę? ra mi wywala dużo błędów, po następnym połączeniu zero błedów a co najlepsze bo następnym 87 ? co robić ?
Rekomendowane odpowiedzi