Pepis85 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witam,chciałem Wam przedstawić moją audiczkę. Wiedziałem tylko tyle, że maska była malowana. Na fotkach z raportu widać jakieś rdzawe plamki. Z czego mogły się zrobić? Poza tym śmigam nim już 3 lata i nic takiego nie robiłem poza wymianą przetwornicy xenona i lampek tablicy rejestracyjnej. Autko dalej wygląda jak na fotkach z raportu. Nie planuję narazie jakiś super modów, bo nie jest to motor do tego przeznaczony moim skromnym zdaniem. Jedynie fele bym zmienił na coś oryginalnego. Założyłem nowe kapcie i w zasadzie tyle. Chciałbym poznać Waszą opinię na temat mojej sztuki i jej wyposażeniu. Pozdrawiam. Link do nowego raportu, bo stary gdzieś mi przepadł: http://www.autobaza.pl/historia-pojazdu/5638c4b4-d374-4565-99b5-25670a0a0a4f Edytowane 3 Listopada 2015 przez Pepis85
Lorence Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 auto jak auto rdzawe plamki to nic innego jak rdza, na masce nie trudno o odprysk od kamieni +zaniedbane miejsce przed zima = rdza.
instruktor83 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) z rdzawymi niewielkimi plamkami powinieneś sobie sam bez większego problemu poradzic:-) jakieś plany? Edytowane 3 Listopada 2015 przez instruktor83
Rekomendowane odpowiedzi