Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RS4 B7] by y0p5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieje się :) Niestety pewnie niejeden by się cieszył jakbyś napisał że na hamowni wyparowało 150km :wink:

Śmieje się :) Niestety pewnie niejeden by się cieszył jakbyś napisał że na hamowni wyparowało 150km :wink:

Opublikowano
  • Autor

:) małe zmiany

fronttttj_sraawex.jpg

Opublikowano

Pozytywne zmiany :thumbup1:

Opublikowano

Ależ piękny ten froncik :slina: Gratulacje fury :hi:

Opublikowano

przykrecicie ja czy Stefek bedzie tak trzymac podczas jazdy?hehe wg mnie ta dokladka zupelnie nie pasuje do tego typu auta,duzo lepiej by tu pasowalo cos jak w dtm

Opublikowano

Felga też wjedzie czarna ?

Opublikowano

Moim zdaniem też trochę festym do ori rs4 zakładać jakiś spojlery z seata. Ale prócz tego furę jest przeKOT

Opublikowano
  • Autor

MARCIN607 oj tam festyn odrazu :D Widac lubimy festyn, do 1.6 tdi graty z RS ? :P

wpadły nowe kółka

VOSSEN CVT 20X10,5 czarny połysk 255/30 Continental +nowy kolor przednich zacisków z akcentem PORSCHE(tutaj dopiero festyn :) )

0jpg_srqhqns.jpg

1jpg_srqhqen.jpg

2-2jpg_srqhqew.jpg

3-2jpg_srqhqeq.jpg

4-2jpg_srqhqwr.jpg

Opublikowano

pomaluj te dekileki na czarno bo aż oczy bolą ;) kolor felg bym zmienił na ciemny grafit albo gunmetal. Obecnie brakuje efektu WOW, jest poprostu ok.

c139b05f61fc1ea78b3c22d25f84abd1.jpg

Edytowane przez Lorence

Opublikowano
  • Autor

zabieg z dekielkami jest celowy i taki zostanie :) tego ze zdjecia znam bardzo dobrze i kolor na tych vossenach mega słaby :) grafitowe koła okej, ale nie do mojego koloru rsa...

efektu wow moze i nie ma, chce tym autem w miare normalnie sie poruszać i szkoda z niego robic kolejnego kaleke na stensach :wink: poza tym setup tego rs4 co wrzuciles jest identyczny jak moj, kwestia fot :)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej i efekt WOW był na zdjęciach z pierwszej strony.

Czarny grill w ogóle nie pasuje, czarne felgi też mi się nie widzą. Co innego gdyby lusterka też poszły w czarny kolor, wtedy to miało by sens i trzymało jakąś spójność. Teraz jest trochę chromu, trochę czarnego.

To jest tylko moja opinia. Ato ma cieszyć właściciela i jak mu się podoba to ok.

Poza tym auto do pozazdroszczenia.

Opublikowano

Czarny grill w ogóle nie pasuje, czarne felgi też mi się nie widzą. Co innego gdyby lusterka też poszły w czarny kolor, wtedy to miało by sens i trzymało jakąś spójność. Teraz jest trochę chromu, trochę czarnego.

To jest tylko moja opinia. Ato ma cieszyć właściciela i jak mu się podoba to ok.

Witajcie,

Tak jak pisze Kolega jak idziesz w pakiet czerń to jeszcze ramki szyb i lusterka i będzie ok,

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

Panowie, ja to auto mam 2-3 tyg :D Pomalowalem grill i lampy w srodku, doszła dokladka, wpadly felgi, ktore nie wystarczyło tylko przykrecic :) Ogarniete zaciski, caly czas sobie cos kombinuje. Listwy ozdobne wokoł szyb i prawdopodobnie listwy dachowe pojda na czarno, kwestia czasu :)Lusterka zostają w satynie. Z ciekawostek to vosseny sie niespodziewanie sprzedały, wiec szukam sobie nowego koła :P

Przyznam szczerze, ze tak patrząc na te foty tez srednio mi sie widzi :D Na zywo zupełnie inaczej, jara mnie strasznie, zwlaszcza w ruchu :P

Czarny pasuje tutaj idealnie, nie moglem patrzec od początku na ten srebrny grill, ktory w połączeniu z tym kolorem wygladal słabo :) Lusterka ? Co one zmienią? Jak juz to listwy wokol szyb i relingi dachowe :)

Edytowane przez y0p5

Opublikowano

AuTo bajka..:) istnieje możliwość nagrania jak ten potwór się odpycha?

Opublikowano

AuTo bajka..:) istnieje możliwość nagrania jak ten potwór się odpycha?

Bump!

Opublikowano

Samochód kupiłeś w PL czy sprowadziłeś ?

Nie rozumiem fenomenu felg Vossen - nie podobają mi się, ale tutaj całkiem nieźle pasowały czarne do szarego nadwozia kombi :decayed:

Te felgi były wcześniej czerwone i jeździły w czarnym B7 Avant ?

EDIT: chyba jednak jeździły w czarnym A5 :decayed:

Edytowane przez carrera369

Opublikowano

jak dla mnie bomba,nawet ta dokladka juz jest ok!! wietnie sie teraz prezenci

powiedz jakie et teraz tam masz?

Opublikowano

Panowie, ja to auto mam 2-3 tyg :D Pomalowalem grill i lampy w srodku, doszła dokladka, wpadly felgi, ktore nie wystarczyło tylko przykrecic :) Ogarniete zaciski, caly czas sobie cos kombinuje. Listwy ozdobne wokoł szyb i prawdopodobnie listwy dachowe pojda na czarno, kwestia czasu :)Lusterka zostają w satynie. Z ciekawostek to vosseny sie niespodziewanie sprzedały, wiec szukam sobie nowego koła :P

Przyznam szczerze, ze tak patrząc na te foty tez srednio mi sie widzi :D Na zywo zupełnie inaczej, jara mnie strasznie, zwlaszcza w ruchu :P

Czarny pasuje tutaj idealnie, nie moglem patrzec od początku na ten srebrny grill, ktory w połączeniu z tym kolorem wygladal słabo :) Lusterka ? Co one zmienią? Jak juz to listwy wokol szyb i relingi dachowe :)

Witaj,

Nie miej nam za złe ale podejrzewam, że wiele osób na forum chciałoby widzieć perfekcyjnie dopracowanego RS-a :D

Znalazłeś piękną furę, włożyłeś sporo pracy, nieiwele trzeba żeby był perfekt :D

W jakie ET i jaką szerokość felgi celujesz?

PS. Ja widziałbym coś tego typu w 20" (szerokie błotniki dają możliwość wrzucenia felgi wklęsłej):

http://wheelfreak.com/miro-type-111-matte-black-18-19-20-set-of-4

PS2. nie zostawial pls samych satyn luster!

Pozdrawiam i powodzenia w modzeniu!

Opublikowano

przy 20" to te hamulce wyglądają na jakieś takie małe.

koła mi się podobają, ale dokładki bym nie montował.

Edytowane przez julekF1

Opublikowano
  • Autor

jak dla mnie bomba,nawet ta dokladka juz jest ok!! wietnie sie teraz prezenci

powiedz jakie et teraz tam masz?

przod 20x10,5 et 30, tyl 20x10,5 et30 +dystans 5mm

Celuje w takie same rozmiary. Jest kilka typów: ROHANA RF2, ISPIRI ISR8, AVANT GARDE 510S. Ciezki wybor ogolnie :)

Edytowane przez y0p5