Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BRB - Zwykły Szarak :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj po długiej i ciężkiej pracy na pokład wpadły bixy [emoji3]na samopoziom muszę jeszcze chwilę zaczekać, gdyż zabrakło czasu, sił i chęci na montaż czujnika z tylu. Zapadła więc decyzja, że kontynuacja modu nastąpi wraz z montazem zaciskow na tył. Jutro jakieś fotki się pojawia, a na teraz pytanie.

Prawa lampa po zapaleniu gaśnie, po ponownym odpaleniu znowu gaśnie po chwili.. dopiero za 3-4 razem działa normalnie.. gdzie może być problem? Zarnik? Przetwornica? Czy za mały przekrój przewodu na oryginalnym pinie z ASO? W lewej lampie piny nie oryginalne, większy przekrój przewodu i świeci cały czas... ktoś zna rozwiązanie?

d605e05e7b6c06b8335a16c8a1c0dc08.jpg

Mam problem z żółtym zaciskiem. Bo jaki był ładny, to teraz jest taki brudny z klocka. Wiem że jest o tym temat, ale dużo tam opini, więc może wypowie się ktoś kto ma jasne zaciski, jaki klocek kupić żeby nie brudzilo tak bardzo...?

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Kendi~

Opublikowano

Dzisiaj po długiej i ciężkiej pracy na pokład wpadły bixy [emoji3]na samopoziom muszę jeszcze chwilę zaczekać, gdyż zabrakło czasu, sił i chęci na montaż czujnika z tylu. Zapadła więc decyzja, że kontynuacja modu nastąpi wraz z montazem zaciskow na tył. Jutro jakieś fotki się pojawia, a na teraz pytanie.

Prawa lampa po zapaleniu gaśnie, po ponownym odpaleniu znowu gaśnie po chwili.. dopiero za 3-4 razem działa normalnie.. gdzie może być problem? Zarnik? Przetwornica? Czy za mały przekrój przewodu na oryginalnym pinie z ASO? W lewej lampie piny nie oryginalne, większy przekrój przewodu i świeci cały czas... ktoś zna rozwiązanie?

Mam problem z żółtym zaciskiem. Bo jaki był ładny, to teraz jest taki brudny z klocka. Wiem że jest o tym temat, ale dużo tam opini, więc może wypowie się ktoś kto ma jasne zaciski, jaki klocek kupić żeby nie brudzilo tak bardzo...?

Jak nie chcesz żeby syfiło felgi to kup klocki jurid white

Opublikowano

Apropo lampy w moim przypadku dzialo sie tak samo, okazalo sie ze byl zarnik do wymiany :)

Najlepiej zamien stronami same zarniki, a bedziesz wiedzial co jest w Twoim przypadku :) Powodzenia :)

Opublikowano
  • Autor

Jak nie chcesz żeby syfiło felgi to kup klocki jurid white

A jaka cena za te klocki tak mniejwiecej?

Opublikowano

Napisz do Adama - kolega z forum

https://hamulcesklep.pl/k/tarcze-hamulcowe?gclid=CPqZ_syerscCFckLcwodOUgIeQ

Tylko z mojego doświadczenia uważam ze te klocki gorzej hamują . Miałem takie i zmieniłem na ferodo premier .

Opublikowano

Nie boisz się o brak spryskiwaczy reflektorów? Sam ciągle myślę o bixach ale jak narazie brak kasy na full komplet

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Narazie nie myślę o tym, będę się martwił jak się doczepi ktoś.

dcdc659c8fb4fa300e6d8410a5ed8f84.jpg

Widział ktoś kiedyś coś takiego na żywo? Możecie coś powiedzieć o tym? Albo jakieś lampy Led z c6, tylko takie które warto kupić, albo zrobić :)

Opublikowano

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z lampami jednak sobie dam spokój.. istnieje jakiś ciekawy grill, ale do zderzaka zwykłego? Lampy mam czarne, więc chciałbym pozbyć się chromu, a zaatakować w czerń. Ktoś coś? Jakieś pomysły?

Więc kolejny krok do przodu wykonany. Mianowicie był już wcześniej hamulec przód to teraz pojawił się też tył. Wpadło 300mm od s4 :D

f94473ada55e49db3455aecad3c08a7c.jpg

cdc281dae969ccc901f686c6de4bc9c1.jpg

5737445470eed9b1e212599dc914f690.jpg

Czas myśleć co dalej będzie się zmieniało :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie boisz się o brak spryskiwaczy reflektorów? Sam ciągle myślę o bixach ale jak narazie brak kasy na full komplet

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Kolega cysiek18 ma racje...

Możesz mieć problem przy przeglądzie albo podczas kontroli drogowej.

Edytowane przez soyer83

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bix to fantastyczna sprawa. Jeden z lepszych modow w aucie :) co do strachu, to już wszystko za mną, dowód zabrany, policjant, a raczej pies który szukał gdzie się dało znalazł po 10 minutach oglądania samochodu. Teraz zamontowane pseudo-spryski, jak będzie kasa kiedyś to pójdzie nowy zderzak i zrobi się to jak należy. W między czasie wpadł u mnie nowy grill i czekam na nową szybę do auta i rezamy dalej. Jest ktoś to załatwia schematy do b7?