Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Moja poprzednia maszynka - OPEL VECTRA A.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z dwóch poprzedniczek mojej A4, OPEL VECTRA A 2,0 B+G 115 KM. Miło wspominam.

1281f799657a4bd1m.jpg

7b5671008dc18426m.jpg

f0f28924fa3f7064m.jpg

d8e8c52bd54246f9m.jpg

c5f5440b0095c14bm.jpg

Opublikowano

Miło wspominam.

hehe chyba miło wspominasz to co się w niej działo :naughty: Spoko Vectra, nawet foteliki sportowe miałeś :wink4:

Opublikowano

Ale pazdzochem jezdziles :>

Opublikowano

co wy chcecie od vectry a? napewno bardziej udane autko niz b czy c, niż astra, calibra, kadet, i inne vectropodobne wynalazki.... osobiście miałem 4 takie vectry 1.4 1.6 1.8 2.0 i z żadna nie miałem kłopotów nawet mi blacha nie leciała... bardzo wdzięczne autka :good:

Opublikowano

co wy chcecie od vectry a? napewno bardziej udane autko nic b czy c.... osobiście miałem 4 takie vectry 1.4 1.6 1.8 2.0 i z żadna nie miałem kłopotów nawet mi blacha nie leciała... bardzo wdzięczne autka :good:

zgadzam się przed nią miałem 1.8, jedyne co w nich leciało to tylne nadkola choć odpowiednio wcześnie zabezpieczone trzymały się dobrze, poza tym bardzo fajne autka, zaczynałem od malucha zielony groszek :>, poźniej był duży fiat, no i dwie vectry, teraz chyba już się Audi nie puszczę ale na poprzedniki nie mogłem narzekać

Opublikowano

fajny paździoch :naughty: ale dobrze, że już jest Audi :wink4:

miałem 4 takie vectry 1.4 1.6 1.8 2.0

niezły progress :tongue4:

Opublikowano

noo zabrakło 2.5 1.7D i 1.7TD choc ten ostatni miałem w vectrze B i też narzekac nie mogłem, choc paliła tak samo co audi to nie ma porownania z wygoda oraz dynamika :gwizdanie: a 1.7D jechałem ale nie swoja, lecz nigdy nie doswiadczyłem mocy 2.5 :rolleyes:

Opublikowano

noo zabrakło 2.5 1.7D i 1.7TD choc ten ostatni miałem w vectrze B i też narzekac nie mogłem, choc paliła tak samo co audi to nie ma porownania z wygoda oraz dynamika :gwizdanie: a 1.7D jechałem ale nie swoja, lecz nigdy nie doswiadczyłem mocy 2.5 :rolleyes:

ja doświadczyłem 2,5 td w omedze B mojego brata, choć to automat i wielka buda auto rwie sie do przodu :), ale niestety 98 rok tak jak moje a4 ale ruda go już napoczęła