Mayster1991 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam, mam problem z montażem dystansów pod głośniki w tylnych drzwiach a moim avancie, otóż, zakupiłem zestaw z gratisowymi dystansami (tak wiem plastik to zuo) no i dystanse nie pasują do ori mocowań umieszczonych na boczku - zaznaczone na zdjęciu, z tego co widziałem na allegro plastikowe dystanse dedykowane do naszych aut są tylko takie same jakie posiadam ja, pytanie zatem jak je zamontować? Przecież nie przewiercę plastiku w boczku, jakiś montaż na drzwiach auta ?
Kostrzech Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 ja jak wymienialem glosniki z przodu to dostalem troszke inne dystanse i nie bylo problemu zeby cos nie pasowalo
Mayster1991 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 Bo przód jest raz, że mniejszy to dwa ma inne mocowania, dystanse na przód podeszły mi bez problemu jednak tył tak ja widać jest problem i najgorsze jest to, że na allegro są tylko i wyłącznie takie dystanse jakie właśnie posiadam więc skoro są tylko dystanse z takim mocowaniem to jak je zamontować?
apocalipto Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 To są dystanse w półkę. Zobacz od a3 5d. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Mayster1991 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 No i to jest jakaś odpowiedź dzięki za info
apocalipto Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Spoko. Przerabiałem to u siebie Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi