marre Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Jestem nowy w klubie moja lala to to 8E 1.8T tiptrronic, tu jeszcze goła lecz jestem na etapie modyfikacji edit by: zdeniu
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 super autko, ale zapoznaj sie kolego najpierw z regulaminem
Mosin Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Ładna, wszystko pasuje, ale nie mam przekonania co do Multitronika - oby się nie zepsuł - powodzenia.
Lookier Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Bardzo ładny samochodzik i słuszny motorek. Nie wiem, czy odważyłbym się na taką skrzynię... Ale Kolego - po pierwsze i przede wszystkim zdecydowanie wolałbym jeździć na czarnej stalówce niż mieć zastrzelone takie seksualne kapsle - oczywiście kwestia gustu Pozdrówka!
Gość rob Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Ślicznotka, tylko felgi się jeszcze proszą
Gość zdeniu Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 fele obowiązkowo mi osobiście nie leży kolor ale to moje zdanie
Rekomendowane odpowiedzi