zwalowy Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 czy z naklejki da sie odczytac kod dyfra? http://postimg.org/image/94yqp8a37/7397fc2c/
groh89 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja tam widzę: 1AH = elektroniczna blokada dyferencjału
zwalowy Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 zgadza sie...jest zainstalowane EDS ale nie o to pytanie......jest gdzies kod dyferencjalu?
zwalowy Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 CKH czemu mnie tak skrzywdziles?....DAJ-e i inne sa tansze ps.ma ktos CKH?
Kraker Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 DAJ ma takie samo przełożenie, nie wiem jak z montażem i długością. Może ktoś coś wie więcej? Mój dyfer ma spore luzy i jak auta nie sprzedam, to wymienie dyfer...
Jurij Lasic Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Podłączę się bo nie znalazłem nigdzie podobnego tematu: Na liście wyposażenia mam wpis: 10 1AH L BRS With anti-block-system(ABS) and electr.differential-lock (EDS) co na pierwszy rzut oka wskazuje na blokadę dyfra, nie mam jednak nigdzie w samochodzie tego magicznego pstryczka. Stąd kilka pytań: 1) do czego on właściwie służy? tylko do wyjeżdżania z kompletnie ekstremalnego syfu, w którym samo quattro sobie nie radzi? 2) czy blokada ma jakieś ograniczenia, np. wyłącza się powyżej 40km/h? 3) czy jeśli blokady elektronicznej nie posiadam, to jest opcja dołożyć i jaki byłby szacunkowy koszt? Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi