Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana wnętrza z 1 liftu na 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzam sie i myśle o Swapie wnętrza :) Kupie rozbitka po 2 Lifcie ale mam 2 pytania. Jak to jest ja mam 2 przyciski od halogenów na konsoli środkowej (przód tył) I drugie jest tam przycisk ESP a u mnie takiego przycisku nie ma (mam quattro) No i jeszcze mam regulacje świateł na środku to też jest gdzie indziej tez nie ma z tym problemu? Zmiana auta nie wchodzi gre bo i po co :)

Opublikowano

W polifcie masz 2 przyciski do halo przód i p.mgielne tył. W miejsce ESP wrzucasz zaślepkę. Gorzej będzie z reszta gratów jak climatronic.

Opublikowano

Jest sens bawić się w to? Jak chcesz mieć polifra to kup sobie po prostu polifta.

Opublikowano
  • Autor

Jest sens bawić się w to? Jak chcesz mieć polifra to kup sobie po prostu polifta.

Dziękuje że martwisz sie o moje nerwy czas i w ogóle :) Ale myśle że tak. Napisałem zmiana auta nie wchodzi w gre :)

W polifcie masz 2 przyciski do halo przód i p.mgielne tył. W miejsce ESP wrzucasz zaślepkę. Gorzej będzie z reszta gratów jak climatronic.

A ok rozumiem A to od regulacji świateł? A z Climatronickem to spoko ponieważ klimatyzacje będe dorabiał bo poprostu właściciel zamawiał auto bez klimy podobno miał alergie :) Ale ile w tym prawdy to ja nie wiem :) Tak czy inaczej tutaj zaślepka ew. jakiś przycisk inny z tego zrobić :) Lub dioda od alarmu zawsze nie trzeba robić dziur w desce i można zawsze ją usunąć schować :) A regulacja świateł to normalnie po lewej wtedy? A czy 2 lift miał też regulacje jasności licznika?

Opublikowano

Jakość podświetlenia regulowana jest w liczniku a co do świateł jest po lewej stronie ale nie wiem czy p&p

Opublikowano

regulacja świateł po 2 lifcie ma tą samą kostkę, musisz tylko przedłużyć kabelki.

jeżeli chodzi o przeciwmgłowe, to jest dużo zabawy aby je podpiąć w przedlifcie na oryginalne przyciski.

Opublikowano
  • Autor

Jakość podświetlenia regulowana jest w liczniku a co do świateł jest po lewej stronie ale nie wiem czy p&p

W liczniku ? Tzn. Gdzie dokładnie ? :) Pewnie przęciągnie sie instalacje i zobaczy :)

regulacja świateł po 2 lifcie ma tą samą kostkę, musisz tylko przedłużyć kabelki.

jeżeli chodzi o przeciwmgłowe, to jest dużo zabawy aby je podpiąć w przedlifcie na oryginalne przyciski.

Tzn. ja halogeny mam bo 1 lift z przodu i z tyłu tylko mam te przyciski takie duże prostokątne to nie jest taki P&P do deski po 2 lifcie?

Opublikowano

nie jest...są tematy na forum. poszukaj :)

Opublikowano
  • Autor

nie jest...są tematy na forum. poszukaj :)

Poszukam poszukam dzięki ;)

I czekam na dalsze rady jeżeli ktoś to robił albo zna temat :)

Opublikowano

Ja sobie przełożyłem całą konsole jednakże wybrałem wersje ze zamiast przycisków wstawiłem sobie 2 kubek a przycisk od mgiwlnych ten stary razem z regulacją usadowilem sobie we wnęce na ks serwisową

Ty sobie możesz tylko kable przedłużyć i przełożyć cały dół liftowy spod kierownicy i podłączyć kostka ta sama miałem przedliftowe wnetrze co do przycisków jak masz rozbitka to podlacz je sobie razem z przekaznikiem który nimi steruje i tyle roboty chwila a efekt za***isty i auto odmlodzone

Opublikowano
  • Autor

Ja sobie przełożyłem całą konsole jednakże wybrałem wersje ze zamiast przycisków wstawiłem sobie 2 kubek a przycisk od mgiwlnych ten stary razem z regulacją usadowilem sobie we wnęce na ks serwisową

Ty sobie możesz tylko kable przedłużyć i przełożyć cały dół liftowy spod kierownicy i podłączyć kostka ta sama miałem przedliftowe wnetrze co do przycisków jak masz rozbitka to podlacz je sobie razem z przekaznikiem który nimi steruje i tyle roboty chwila a efekt za***isty i auto odmlodzone

Okej dzięki bardzo będe kminił :) Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno tylne osłony słupków należy przerobić. Gdzieś ktoś robił jakieś fotostory? ja nie znalazłem

Edytowane przez A4-Tomek