Michał Hukowski Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam jestm nowy na formum i mam problem z moja audi otóż gdy ja zakupilem mialem jeden kluczyk do drzwi i stacyjki a drugi pekniety/ułamany i nie moge tym dobrym przekrecic zamka bagaznika (wchodzi caly ale nie mozna nim przekrecic) z centralki zamek działa i sie zamyka ale spalila mi sie pompka od centralki i chcialbym tylko na kluczyk miec bagaznik i mam pytanie co mozna z tym zrobic bo szukalem nowego zamka na internecie ale nie ma takich uzywki tez ciezko znalesc bo wiekszosc ma jeden kluczyk do wszystkich zamkow . pomocy bo juz nie wiem jak to naprawic !!! dziekuje za pomoc z gory
szakal222 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Powiem ci tak ja prubowalem wyjac caly bebenek zeby sobie doszlifowac ale nie dalem rady bo bez orginalnego kluczyka nie wyjmiesz go do tej operacji
Michał Hukowski Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 bez kluczyka wlasnie nie wyjme wkladki bo musze ja przekrecic :/ chyba jedyne rozwiazanie to poszukac rozbitka i odkupic caly zamek z kluczykiem bo fachowiec od zamkow i dorabiania kluczyków wezmie wiecej niz uzywany zamek npz allegro
chudineze Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Został Ci prawdopodobnie dobry kluczyk serwisowy, którym nie otworzysz bagażnika, ponieważ ma inną grubość wycięcia na brzegu grota. Porównaj z tym złamanym to zobaczysz różnicę i myślę, że klucznik to zrobi za niewielką opłatą.
Michał Hukowski Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 dzwonilem do speca 50 zl ma mi wlasnie do tego kluczyka serwisowego dorobic wkladke w zamku bagaznika
Fenrir Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 To jest standard że w przedliftach nie da się otworzyć bagażnika z kluczyka, mam już drugą A4 i mam to samo. Dopóki nie naprawiłem centrala to jeździłem z otwartym bagażnikiem. Jak nie masz grodzi w bagażniku to opuść kanapę, wyjmij pompkę od centrala, napraw i będziesz miał otwartą klapę żeby cokolwiek zrobić. Na używany sprawny zamek nie ma co liczyć.
Rekomendowane odpowiedzi