pajak81-81 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam. Nie znalazłem nic na necie co mogło by mi pomuc znaleźć objawy usterki jaką posiada moje Audi. A więc objaw jest taki że jak zamknę auto to po jakimś czasie zapalają się awaryjne i potrafi załączyć się alarm. A jak zostawie auto otwarte to jest ciszas. Sprawdzałem wszystkie drzwi i przy każdych po otwarciu zapala się lampka we wnątrz auta i pokazuje otwarcie drzwi więc wygląda na to że jest wszystko dobrze. Zaczołem obstawiać że jest to wina nie domkniętej któreś z szyby którą może widzi komputer za błą i po zamknięciu centralnego i zabezpieczeniu alarmu zaczyna warjować. Czy miał ktoś może podobny problem?
jacek70 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Niewątpliwie alarm do sprawdzenia. Weź pod uwagę jeszcze czujniki ruchu.
pajak81-81 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) A wiesz może w którym miejscu znajdują się te czujniki ruchu? Witam. Dla zainteresowanych, po odłączeniu czujników ruchu problem się rozwiązał. Nie wiem czy jest to problem samego czujnika ruchu czy komputera ale najważniejsze że mogę zamknąć autko i nie wyje już alarm Może przy okazji kupię niebawem czujnik ruchu i sprawdzę czy problem powróci, puki co jest spokój i nie budzę sąsiadów Czujnik został zamieniony i problem się pojawił ponownie, więc wypiąłem czujnik i tak już chyba zostanie do momentu aż moduł komfortu nie zacznie psuć się bardziej. Pozdrawiam i mam nadzieję że mój post przyda się komuś z podobnym problemem. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez pajak81-81
Rekomendowane odpowiedzi