czarny198901 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam jestem posiadaczem Audi a4 b5 1.6 95 rok . Zakupiłem auto jakiś czas temu od początku sądzilem ze buczy mi lożysko z przodu więc je wymieniłem .Problemem moim jest duże buczenie podczas jazdy .. w granicach 100-140km/h jest to dzwiny dzwiek , przekładałem już opony z tylu na przód nie pomogło wymienilem lożysko koła z którego wydawalo mi sie ze buczy . Jak się rozpedzam buczy powyzej 100km/h gdy wrzucę na luz buczenia nie ma już sam nie wiem co jeszcze sprawdzić pomocy
kowal88 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 sprawdź czy podczas postoju też buczy przy dodawaniu gazu. Czy tylko i wyłącznie pod czas jazdy w sensie w ruchu
czarny198901 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 sprawdź czy podczas postoju też buczy przy dodawaniu gazu. Czy tylko i wyłącznie pod czas jazdy w sensie w ruchu podczas jazdy ,na postoju buczy ale to tlumik a podczas jazdy slychać buczenie nie wiem chyba skrzyni podnosilem kołą i slychac mocno jak sie rozpedzi
Rekomendowane odpowiedzi