kufel26 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Dzięki wielkie, pakiet S-line zawsze się zrobi, ale na to potrzeba już grubych funduszy. Zaraz trzeba będzie magiel robić bo już zaczyna się odzywać, musze wyregulować luzy śrubą na maglu, może to coś pomoże, bo póki co nie cieknie. Korzystajac z wolnego umyłem auto i ustrzeliłem kilka fotek z setupu zimowego: No to wiosna sie zaczęła, założone 17 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Lutego 2016 przez kufel26
marcin120383 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam kolego jakie masz tam oświetlenie tablicy masz może link
kufel26 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam kolego jakie masz tam oświetlenie tablicy masz może link Lampki mam te, ale jedne musialem juz wysyłać na gwarancje bo zaczęły mrugac, a z czasem w połowie przestały świecić http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5619081051Drążki i końcówki drążków zakupione, teraz czekanie na regenracje maglownicy i wreszcie w aucie nastanie cisza Na tył wpadły dystanse 15mm, a na przód 10mm wraz z dłuższym śrubami, teraz mam plan pomalować felgi na czarny połysk, ale nie wiem jak to bedzie wyglądać przy 17 calach Audi została sprzedana, całe szczęście w rodzinie i wiem, że nowy właściciel bedzie o nią dbał. Zakupiłem kolejna b6, która z czasem opisze na forum Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Maja 2016 przez kufel26
Rekomendowane odpowiedzi