Toskańczyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Panowie dostałem gratis tube ze i okablowaniem, chociaż sam bym czegoś takiego nigdy nie kupił to chce sprawdzić jak to będzie grało pod moim Pionkiem i tu pytanie Podłączam + do Akumulatora - dokręcam gdzieś do jakieś śruby w bagażniku Chinche to wiadomo I niebieski kabel pod wyjście z radia Remote Czy taki zabieg na pewno jest bezpieczny dla auta i radia? Acha i jaki bezpiecznik dać na kablu między tuba a akumulatorem? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
lukaszwidz3 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 a tube masz ze wzmakiem aktywnym czy chcesz podłączyć tylko pod radio?
Toskańczyk Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 Akurat jest ze wzmakiem, miałem podłączyć ale cały grudzień jestem z dzieckiem i nie mam kiedy
lukaszwidz3 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Bezpiecznik dobierasz do mocy samego subwoofera. Dajesz do najlepiej do 30-50 cm od + z aku. No raczej nie spowoduje to zatarcia silnika jeżeli skrzynia jest mocna to radził bym nie słuchać zbyt długo na niewłączonym silniku ponieważ spowodować to może wyładowanie aku
febipl Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Bezpiecznik dobieramy do przekroju kabla. Poczytaj, polecam to... http://www.car-audio.waw.pl/PolskiCarAudioFAQ.pdf
lukaszwidz3 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Samą obudowę bezpiecznika może tak ale nie sam bezpiecznik.
Rekomendowane odpowiedzi