Ileev Opublikowano 14 Grudnia 2015 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Hej, nie za bardzo wiem w jakim dziale mam umieścić ten temat, ale zdecydowałem się tutaj, ponieważ drgania są stricte powiązane z obrotami silnika. No więc tak - w zakresie 1800-2100(około) obrotów pojawiają się drgania całego auta. W sumie nie tyle co drgania, ale dźwięk jakby coś drgało. Czasem jest to słyszalne bardziej, czasem mniej. Patrząc od środka, od strony kierowcy, dźwiek prawdopodobnie wydobywa się z prawej strony. Czy jest możliwe, że to przez zawieszenie? Pytam bo prawa strona już trochę się odzywa, ale dziwne, że akurat w zakresie 1800-2100. Samochód prowadzi się dobrze, przyspiesznie spoko, nie dymi jakoś znacząco. Wiadomo, jak przycisne mocno to troche na czarno zadymi, ale nie na tyle żebym był w stanie to zobaczyć w lusterkach. Przesyłam także filmik. Najbardziej słyszalne jest to w sekundach 0:02 - 0:04, 0:10-0:12, 0:18-0:20
Jarek882 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Sprawdź plecionkę czy nie jest okopcona bo jeśli ona jest uszkodzona może dawać takie drgania.
Rekomendowane odpowiedzi