Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana języka w MMI 3G BASIC płyta cd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę zmienić język w MMI 3G BASIC w Audi A6 C6 2010r na hiszpański i kiedy chcę to zrobić to wyskakuje mi komunikat że mam włożyć płytę CD a żadnej takowej nie posiadam. I pola tekstowe zmieniły język a komendy w nawigacji dalej są po niemiecku.

Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję za pomoc

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć.

Podepnę się pod temat.

Czy istnieje taka płyta z softem zawierającym języki, tyle że do wersji HIGH ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dołączę się, żeby nie powielać. Zaktualizowałem swoją nawigację do wersji 2015 i niestety szwargota ona tylko po niemiecku. Próbowałem z paczką z linka powyżej, ale - jak rozumiem - jest do starszej wersji, bo nie mogę jej wgrać. Ma ktoś może paczkę językową dla 2015 albo lepiej 2016?

Opublikowano

Próbowałem z paczką z linka powyżej, ale - jak rozumiem - jest do starszej wersji, bo nie mogę jej wgrać.

nie wiem czy zauwazyłes ze to jest do NAVI wersji BASIC czyli bez twardego dysku :)

Opublikowano

Oczywiście, że zauważyłem - taką właśnie mam. Wrzuciłem całą zawartość na kartę, odpaliłem aktualizację, ale przy pakietach językowych pokazuje "N" a w szczegółach widzę, że jest to niższa wersja, niż ja posiadam (tak ja to rozumiem).

Opublikowano

tego nie robisz przy update tylko normalnie wrzucasz do slotu i aktualizuje ci automaytycznie

Opublikowano

Ale po wrzuceniu karty nic samo nie startuje więc próbowałem z aktualizacją

Opublikowano

Ale po wrzuceniu karty nic samo nie startuje więc próbowałem z aktualizacją

to nie wiem....wrzuc na płyte moze :hi:

Opublikowano

samo nie wystartuje musisz wejsc w menu langauge i wybrac interesujacy cie jezyk i dopiero ruszy ale jak grzesiek pisze wyzej z tego co wiem z sd nie zaskoczy tylko z cd ale sprwadz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety z płyty też nie idzie :/ Pojawia się "Cannot update speach cues" czy jakoś tak.

OK, problem rozwiązany. Ściągnąłem inną paczkę (choć wydaje się, że jest to ta sama wersja) i wypaliłem na dvd z prędkością 2x - poszło. Gdybym miał obstawiać, to wydaje mi się, że prędkość zapisu była tutaj kluczowa. Może komuś się przyda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podłączę się pod temat :D

Pytanie brzmi czy idzie zmienić język całego MMI z Niemieckiego na Polski i jeśli tak to w jaki sposób lub kto by mógł mi to zrobić odpłatnie w okolicach wielkopolski :D??

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Pytanie brzmi czy idzie zmienić język całego MMI z Niemieckiego na Polski i jeśli tak to w jaki sposób lub kto by mógł mi to zrobić odpłatnie w okolicach wielkopolski :D??

Takie rzeczy to pytaj na spotach Poznaskich :wink:

A jak nie ma nie bedzie nikogo chetnego to Zapraszam :hi: robie to wysyłkowo ( czytnik)

Opublikowano

Takie rzeczy to pytaj na spotach Poznaskich :wink:

A jak nie ma nie bedzie nikogo chetnego to Zapraszam :hi: robie to wysyłkowo ( czytnik)

Jaki koszt jak by co jeśli kupie te auto, które chcę :D?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy znajdę kogoś z Wielkopolski ,kto zrobi update map i zmianę softu :)?oczywiście odpłatnie

Opublikowano

oczywiście ze jest potrzebna płytka

prosze bardzo :hi:

https://www.dropbox.com/s/yytpikv7nviqc1y/4G0919884E.rar?dl=0

Czy tu jest jezyk polski tez?

Nie ma.

Czy znajdę kogoś z Wielkopolski ,kto zrobi update map i zmianę softu :)?oczywiście odpłatnie

Raczej takie rzeczy to DZIAŁ OGŁOSZEN :hi: