dzikasz Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 witam wszystkich po raz drugi. Już myślałem, że będę kolejnym szczęśliwym posiadaczem audika a to po kilku dniach użytkowania wyskoczył check. Menda nie gaśnie tylko perfidnie świeci się cały czas. Stało się to 10 minut po tankowaniu. Autko normalni jeździ pracuje równiutko i wydaje się wszystko OK ale jednak coś gdzieś siedzi Pewnie trzeba podpiąć kompa ale nie mam pojęcia wogóle kto gdzie i jak robi audi. Nie mam własnego VAG-a,może ktoś podpowie coś nowemu użytkownikowi i poda pomocną dłoń. dodam, że mam 18T QUATTRO z USA 170ps. Mam nadzieję, że nie zrobiłem źle kupując samochód innej marki niż dotąd
letallec Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Masz racje. Trzeba podpiąć pod VAG'a . Jak masz chwilę to możesz podjechać do mnie to się podepniemy i zobaczymy co tam się w sterownikach zapisało.
dzikasz Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 byłbym wielce zobowiązany. Przed chwilą odpinałem akumulator. check znikną :> pojawiła się na stałe kontrolka ESP Wiec sądzę, że pbez podpinki się nie obejdzie. Napisz na Priv jak się można z Tobą skontakcić ,ja sie postaram podporządkować
letallec Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 No i już po vag'owanku. Conieco zmieniłem(mile na km), ale jest jeden problem. Auto nie jedzie ;( jak na swoje 170KM. Już wiem, ze trzeba zrobić logi z: 001 - korekcja sondy Lambda 002 - wskazania MAF 004 - temperatura w dolocie 031 i 034 115 - wymagany i aktualny boost więc Łukaszu zapraszam ponownie(komp też już podładowany). Miło bylo poznać
dzikasz Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 dzięki wielkie tylko kiedy masz czas. Podczasjazdy do domu zapalił mi się znów check zadzwonię dzięki
Rekomendowane odpowiedzi