Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Angel Eyes + bixy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Chciałbym zmienić zwykłe swiatła na bi xenony. Posiadam reflektory soczewkowe Angel eyes( szczerze? Oprócz tego,że w miare wyglądają to tragedia jesli chodzi o jakość świecenia)

Czy można wsadzić do nich Bixy?

Jestem zielony jeśli chodi o ten temat.

Nie wiem czy musze inwestować w soczewki bixenonowy, czy same żarniki wystarczy włożyć.

Ewentualnie kupie lampy polift i dalej kombinować, chodź zależy mi na zostawieniu tych reflektorów.

Nie mam pojęcia z czym to się je...

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdro!

Opublikowano

lepiej wyrzuć te lampy albo sprzedaj i kup polifty i przerób je bo z tych to nie wiem czy coś zdziałasz . Ewentualnie kup ori xenon, a jak Cię nie zadowoli to większą soczewkę wsadzisz...

Opublikowano

Zaraz Cię zjedzą za te ringi :)

Opublikowano
  • Autor

Czytałem trochę o tych lampach i nasi chłopcy sadzą się ostro..

Niestety kupiłem auto z takimi lampami, więc nic nie mogłem z tym zrobić.

Jakieś propozycje?

Opublikowano

Juz Ci podałem propozycje.

Opublikowano

tak jak wyżej koledzy pisza.. lampy z lifta i bedzie duzo duzo lepiej auto wygladało..ale pewnie wiesz ze do bixów trzeba samopoziom i sptyski w sumiem do xenonu tez.

Opublikowano

a jak już jest Ci to za drogo to kup na razie same lampy z lifta jakieś lepsze żarówki do tego i też będzie na jakoś chwile zadowalająco świecić. W tym czasie kompletuj sobie części pod samopoziom , zderzak pod spryski i reszte pierdół, na końcu tylko lampy przerobisz i masz elegancko świecący zestaw... Na forum jest kilku co się tym zajmują i na pewno z chęcią przerobią Ci te lampy

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem

Musze kupić cały zderzak ze spryskami i inne duperele. Będzie cacy

Chciałbym się tylko dowiedzieć jak przerobić te polifty na bixy?

a jak już jest Ci to za drogo to kup na razie same lampy z lifta jakieś lepsze żarówki do tego i też będzie na jakoś chwile zadowalająco świecić. W tym czasie kompletuj sobie części pod samopoziom , zderzak pod spryski i reszte pierdół, na końcu tylko lampy przerobisz i masz elegancko świecący zestaw... Na forum jest kilku co się tym zajmują i na pewno z chęcią przerobią Ci te lampy

Dzięki za zainteresowanie sie tematem i pomoc.

Zdecydowałem się na polifty. Sam dam rade ogarnąć czy lepiej oddać komuś z naszych?

Opublikowano

Ewentualnie kolezka jeden z forum sprzedawał imitacje samopoziomowania za 75 zł był temam w dziale sprzedam :)

Opublikowano

Ale to jest rozwiązanie jak chcesz kogoś oszukać. Napisz do bidzio1 to zrobi Ci dynamiczne tak jak to jest w nowszych autach

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy oszukać to nie wiem po prostu prostsze i tańsze... jak pisałem jest to "imitacja"