Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie najbardziej ciche opony zimowe - Wasze typy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ub. sezonie kupiłem Yokohamy AVS winter V901 215/55/16 (bdb opinie w necie).

Dobre opony ale strasznie głośne. Niestety właśnie je założyłem i po moich letnich GD F1 wycie tych opon doprowadza mnie do szału, postanowiłem je wymienić (choć są prawie nowe). :wallbash:

Opublikowano

...ja mam GoodYear-y i też są głośne :wallbash: szlak mnie trafia jak jade a tez mam prawie nowe :kwasny:

Opublikowano

chlopaki kazda zimowka jest glosniejsza od letniej, ale warto ztrocic uwage na teleskopy bo w glownej mieze to one maja wplyw na glosnosc opon. juz wyjasniam jak teleskop jest zuzyty (nawet na przegladzie moze miec 78 %) ale jak zabkuje opony to jest do wymiany! taki teleskop kazda jedna opone wyzabkuje tak ze z niej da sie zrobic tartke do wazyw i taka opona juz na 100% bedzie glosna ale jezeli ktos ma michelin alpina to nawt bym powiedzial ze jest cichsza od letniej i wedlug mnie na zime lepszej gumy nie ma ! (wulkanizator) dla mnie tylko 10-cio czy 15-sto letni michelin alpin na zime jest idealny nawet jak teleskopow by nie bylo to michelina 10-letniego nie wyzabkuje [br]Dopisany: 15 Listopad 2008, 22:30_________________________________________________Jak cos to polecam nasza polska debice na zime czy kormorana albo save to naprawde sa dobre opony na zime ! na lato (jedne z najgorszych ale na zime jedne z najlepszych nowych opon ) bo w uzywce tylko 10-letni micheli alpina i niech kto gada jak chce !

Opublikowano

skad taka opinia???

Opublikowano

Ja mam Goodyear UG 7+ 195/65/15 i są nadspodziewanie cichutkie.

Opublikowano

mialem kiedys good year UG 6 i byly syper ciche

teraz nokian WR2 i tez sa ciche

Opublikowano

Wcześniej miałem good year UG 6 i byly syper ciche. W tym roku będę jeździł na UG 7+, więc się okaże

Opublikowano

dla mnie tylko 10-cio czy 15-sto letni michelin alpin na zime jest idealny nawet jak teleskopow by nie bylo to michelina 10-letniego nie wyzabkuje

:polew::nabijasie:

A ja mam pytanie czy ta 10 letnia opona spełnia w ogóle jakieś swoje zadania? Czy posiada chociaż polowe ze swoich właściwości opony zimowej? Moim zdaniem nie, bo ta opona dziesięcioletnia już jest chyba plastikowa a nie gumowa.

Opublikowano

dla mnie tylko 10-cio czy 15-sto letni michelin alpin na zime jest idealny nawet jak teleskopow by nie bylo to michelina 10-letniego nie wyzabkuje

:kox: :kox: :kox: :kox: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

kurde a ja głupi nówki kupiłem :tongue4:

Tylko gdzie takie 10-cio czy 15-letnie znaleźć teraz, może się ktoś zamieni :cool1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

kurde a ja głupi nówki kupiłem :tongue4:

Tylko gdzie takie 10-cio czy 15-letnie znaleźć teraz, może się ktoś zamieni :cool1:

spoko znajdziesz w nepalu na wsi, albo gdzies kolo wladywostoku u saszy na gospodarstwie

Opublikowano

ja mam Klebera Krisalp HP juz w 3 aucie i powiem ze oponki dla mnie sa super

a cz głośne napewno głosniejsze niz letnie :) ale nie bardziej głosne od mojego tylnego łozyska w kole :P

Opublikowano

ja smigam na Continentalach WC :evil: i dramatu nie ma... ale to nie to co 10-cio czy 15-sto letni michelin alpin zy jakas SAWA prawda sender?:> :notworthy:

Opublikowano

Ja smigam od piatku na Good Year UG7+ i sa super ciche - nawet cichsze niz moje letnie dunlopy sp01 :disgust:

U mnie w szwecji juz dziaisj rano jak do pracy jechalem - 2, jak wracalem o 17 bylo -3 :wallbash:

Opublikowano

Śmigam na Dunlop SP Winter Sport 3D i na hałas nie narzekam. A co do tego:

Jak cos to polecam nasza polska debice na zime czy kormorana albo save to naprawde sa dobre opony na zime ! na lato (jedne z najgorszych ale na zime jedne z najlepszych nowych opon ) bo w uzywce tylko 10-letni micheli alpina i niech kto gada jak chce !

to :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano
Śmigam na Dunlop SP Winter Sport 3D i na hałas nie narzekam.

Ja tak samo. I mają tylko jeden sezon za sobą a nie 10 :wink4:

Opublikowano

Ja mam Vredestein Snowtrac 2 195/65R15 T i są ciche, cichsze od letnich na których jeździłem ostatnio (Pirelli P6000) :)

Opublikowano

P6000 to nie opona :P:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zgadzam się, (kupiłem je razem z autem a nie z wyboru)

Opublikowano

zgadzam się, (kupiłem je razem z autem a nie z wyboru)

89% focusów iu mnie w pracy jezdzi na p6000 to kurde jakas pomyłka jest :P

jak taka firma moze wypuścić takie imitacje opon :P