Isco Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 cześć, prawdopodobnie ułamał mi się w środku mechanizm podtrzymujący osłone przciwsłoneczną (słonecznik) w efekcie chodzi bardzo lekko i opada, nie trzyma się przy suficie i tu moje pytanie czy istnieje możliwość naprawy czy konieczna jest wymiana? Dzięki za pomoc.
iwadrian Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałem to samo. Pękła sprężyna Doraźnie owinąłem trzpień na którym chodzi osłona taśmą izolacyjną i wcisnalem na siłę żeby nie opadała. Żeby działało normalnie trzeba wymienić. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Isco Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Miałem to samo. Pękła sprężyna Doraźnie owinąłem trzpień na którym chodzi osłona taśmą izolacyjną i wcisnalem na siłę żeby nie opadała. Żeby działało normalnie trzeba wymienić. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka a czy można wymienić tylko spręzynę czy całość?
iwadrian Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Raczej całość. Bo żeby wymienić sprężynę, trzeba daszek rozerwać. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Isco Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Raczej całość. Bo żeby wymienić sprężynę, trzeba daszek rozerwać. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka dzięki za pomoc,
Rekomendowane odpowiedzi