Dawid231 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam! Tak jak w temacie , czy ktoś miał styczność z montażem grzanych stołków do a3 8p? Wiem ,że potrzeba : -fotele z funkcją grzania -wiązkę elektryczną -klimatronic z podgrzewaniem Ale czy ktos to montował ? Czy są jakieś kruczki itd Pozdrawiam i poproszę o poradę
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jest tak jak piszeszna A3Club szukaj opisu
Dawid231 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przyjacielu jest to tam opisane ale ,że tak powiem dość chaotycznie ,jeden zrobił tak drugi tak ale nic konkretnie ,szukam tam pomocy ale się mało odzywają . Jestem wierny A-4 klub ) Chyba najlepsze forum na jakim kiedykolwiek byłem zarejestrowany
wrclaguna Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nic skomplikowanego, musisz miec schemat lub kupic gotowa wiazkekiedys kumpel kupował u tego uzytkownika http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1631794
Dawid231 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wiązkę mam już zamówioną Pytam po prostu czy są jakieś kruczki typu przyuczanie vaga itd chociaż wydaje mi się ,że nie powinno być czegoś takiego . Ale wolę zapytać niż coś zapsuć Ale dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi