vito A4 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć! W sierpniu 2016 mój ślub marzy mi się jechać wypasioną, nowszą Audicą do ślubu. Tylko jak wertuje, dzwonie z ogłoszeń to ceny kosmos a jazdy tak naprawdę będzie 40 minut.. Sam mam a4 b7 ale jednak to nie to. W ostateczności od znajomego wezmę mercedesa cla choć wole duże Audi jako klubowicz. Dlatego pytanie do osób z Krakowa lub okolic w promieniu do 50/60 km od Krakowa czy ktoś ma taką furę lub znajomy kto by poratował. Oczywiście nie za darmo czy groszę.. Zaleje do pełna jak będzie trzeba, dobrą wódkę postawię itd. Dla mnie to dość ważny element a dla kogoś wycieczka na 3 godziny poza Kraków i pół soboty zajętej. Lokalizacja: 40 km od Krakowa, miasta Wolbrom-Miechów. Audi pożądane: - A8 D4 2010 w górę - A6 C7 - A7 Porsche: -Panamera BMW: - 7 2010 w górę Mercedes: jakiś nowszy po 2012 roku typu limuzyna jak A8 Jak ktoś chce niech pisze, czy nawet prywatną wiadomość, za wszystko dziękuję i za każdą wskazówkę, kontakt. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez vito A4
arturodob Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi