Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie dotyczące softu i map nawigacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam małe krótkie pytanko.

Mam spolszczoną rns-e z softem 750 i mam pytanie czy jak włożę płytę z mapami dokładnie Audi RNS-E Navigation Plus 2015 CB (DVD3) czy przypadkiem nie zniknie mi polskie menu ??

Opublikowano

Nie, nie zniknie.

Mapy zawierają aktualizację softu do wersji 0750, którą Ty już posiadasz

Opublikowano

A ja mam problem odnośnie navi. Nagrałem płyte Verbatim DVD+R DL nagrywarką Liteon iHas 124 z najniższą prędkością programem IMGBURN i nie działa. Soft aktualizowałem.

Opublikowano
  • Autor

A ja mam problem odnośnie navi. Nagrałem płyte Verbatim DVD+R DL nagrywarką Liteon iHas 124 z najniższą prędkością programem IMGBURN i nie działa. Soft aktualizowałem.

3 nagrywałem zanim poszło. Alkoholem, Nero, a poszło na ImgBurn a słyszałem ze windows media player nagrywają i też śmiga

Opublikowano

Witam, mam problem z moją navi w Audi a mianowicie chodzi o to że nie widzi płyty ze spolszczeniem.

LINK DO PL MENU
PL menu nagrywam za pomocą UltraISO czyli klikam wypal płytę ISO bo to spolszczenie co mam zajmuje 129mb i jest w formacie ISO.
Podczas próby wgrywania pl menu do navi wkładam płytę wchodzę w "SW DOWNLOAD" i pokazuje mi się coś takiego "Actual SW" May 30 2003" i pod tym jest napisane "SW on CD-R: ..." do wyboru mam "start" i "end" po kliknięciu "start" nic się nie dzieje podejrzewam że navi nie widzi tej płyty skoro w sw on cd-r są kropeczki zamiast jakiegoś napisu.

LINK jak to wygląda na navi

Proszę was o pomoca może wytłumaczenie bo coś źle robię ? Z góry wielkie dzięki i proszę o nie usuwanie tematu do kosza z niewiadomych przyczyn.

Opublikowano

Spróbuj nagrać innym programem,np,Nero

Opublikowano

Ok tak też spróbuję dzisiaj ale jak to nagrać w nero ? są potrzebne jakieś profile czy coś takiego ?

Opublikowano

Żadnych profili nie trzeba.

W Nero wybierz Nagraj Obraz Płyty , wskazujesz plik iso i się nagrywa.

Spróbuj pliku spolszczającego ode mnie.

https://drive.google.com/file/d/0Bx3w5UbgE7CeZFg2NkRBQnY3b1U/view?usp=sharing

Opublikowano

Ok jak kupię płytę to nagram dzisiaj i zobaczymy :) a prędkość nagrywania ma znaczenie tak jak przy nagrywaniu mapy ?

Opublikowano

Nie, nie ma znaczenia.

Opublikowano

Potrzebuje płytkę z mapami na 2015 na polske. Moja nagrywarka niestety nie obsługuje wymaganego profilu (ROM). Oczywiście zapłacę za płytę i stracony czas. Planuje wyjazd w Lutym na ferie a autko mam od niedawna. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Potrzebuje płytkę z mapami na 2015 na polske. Moja nagrywarka niestety nie obsługuje wymaganego profilu (ROM). Oczywiście zapłacę za płytę i stracony czas. Planuje wyjazd w Lutym na ferie a autko mam od niedawna. Z góry dziękuje za pomoc.

PW

Opublikowano

Fon z androidem i Automapa.

Najlepsze rozwiązanie.