Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Fotele sportowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy mozna zamontowac fotele z TT (nowy model) czy musza tylko byc z A4/S4 ?

Opublikowano

Obawiam się że tylko z A4.W TT jest inna podłoga.No chyba że przeróbka :)

Opublikowano
  • Autor

ok, dalem sobie spokuj z fotelami od TT i kupilem sportowe z pelna elektryka :) kurcze ale nie wiem czy dobrze zrobilem, poniewaz, moje fotele sa podrzewane a nowe nie i nowe sa w pelni elektrycznie regulowanie, obydwie wersje maja poduszki.

Jestem ciekaw czy nie bede mial problemow z elektryka i podlaczeniem nowego fotelu :)

Opublikowano

Od TT na 100% by nie pasiły, całkiem inna płyta podłogowa itp.

Co do regulacji elektrycznej to juz był przerabiany ten temat, wystarczy tylko podciągnąć troszke prądu i bedzie wszystko cacy :good: Moze masz takie szczęście i bedziesz juz miał gotowe kostki pod dywanem a jak nie to od kostek które wcześniej były od podgrzewania foteli podciąg prąd do regulacji.

Opublikowano
  • Autor

tez myslalem zeby wziasc prad od podgrzewania foteli, ale za karzdym razem jak bede chcial ustawic fotel bede musial wlaczyc podgrzewanie ? :mysli:

Opublikowano

tez myslalem zebywziasc prad od podgrzewania foteli, ale za karzdym razem jak bede chcial ustawic fotel bede musial wlaczyc podgrzewanie ? :mysli:

ręce opadają :confused4:

Opublikowano
  • Autor

jak bys mieszkam 30 lat poza polska jestem ciekaw jak Ty bys pisal :) ale widze ze NIE interesuje ciebie problematyka tylko czepiasz sie czegos innego :good:

Opublikowano

hmm no a nie mozesz przełożyć mat grzewczych z starych foteli do nowych ?

Opublikowano
  • Autor

jezeli dam rade to tak zrobie, ale to nie maty grzewcze sa problemem, tylko mozliwosc braku zasilania do elek. foteli :)

Opublikowano

jak bys mieszkam 30 lat poza polska jestem ciekaw jak Ty bys pisal :) ale widze ze NIE interesuje ciebie problematyka tylko czepiasz sie czegos innego :good:

dobrze że nie było "rence opadajom" :polew: luzik, nie się czym przejmować Jacku...

Opublikowano

jezeli dam rade to tak zrobie, ale to nie maty grzewcze sa problemem, tylko mozliwosc braku zasilania do elek. foteli :)

a co za problem sie wpiac do skrzynki z bezpiecznikami pociagnac plusika pod przednim slupkiem i progiem , wpuscic pod wykladzina pod siedzenie do odpowiedniego otowru, a mase to mozesz badz gdzie przykrecic. np w slupku przednim

Opublikowano
  • Autor

Lelus_DT , wlasie tak zrobie :) !

Opublikowano

Lelus_DT , wlasie tak zrobie :) !

no to jest najlepsze rozwiazanie ( malo rozbierania, pod progiem kabel mozesz nawet wcisnac tyle ze pozniej pod wykladzine kabelka nie wpuscisz wiec lepiej go scaignac) i najbardziej bezpiecznie, zaloz jeszcze bezpiecznik jakis wrazie "W"