Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zatrzaśnięte kluczyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zatrzasnąłem kluczyki w mojej B5 :( Jak otworzyć auto bez uszkadzania niczego ? Dodam że z tyłu mam Korbotronic

Opublikowano

Raczej publicznie nikt Ci nie odpowie na to pytanie, z oczywistych względów. Także sugeruję pisanie na PW koledze jak ktoś jest w stanie pomóc. A tak, pozostaje tylko zadzwonić do jakiegoś speca od takich rzeczy. Zapewne w Radomiu są tacy. Jak facet kumaty, to Ci pewnie w max 5 minut otworzy, tylko że zapłacisz za to.

Opublikowano

Raczej publicznie nikt Ci nie odpowie na to pytanie, z oczywistych względów. Także sugeruję pisanie na PW koledze jak ktoś jest w stanie pomóc. A tak, pozostaje tylko zadzwonić do jakiegoś speca od takich rzeczy. Zapewne w Radomiu są tacy. Jak facet kumaty, to Ci pewnie w max 5 minut otworzy, tylko że zapłacisz za to.

magik z Okulickiego pewni zrobi to w mała chwile

Opublikowano

Spróbuj łapy na tylną szybę i ciągnij w dół . Może opadnie na cm.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Albo szyba albo tylna prawa lampa-wybieraj :decayed:

Jak działał dobrze centralny to bij lampe i skub co sie da az dostaniesz sie do pompki centralnego.

Nastepnie wyciągasz weżyk od powrotu i dmuchasz w niego i zrobione.

Opublikowano

Albo szyba albo tylna prawa lampa-wybieraj :decayed:

Jak działał dobrze centralny to bij lampe i skub co sie da az dostaniesz sie do pompki centralnego.

Nastepnie wyciągasz weżyk od powrotu i dmuchasz w niego i zrobione.

Myślę że od 17 stycznia to już otworzył :)
Opublikowano

A ja myślę,ze to co napisałem przyda się następnej osobie w potrzebie.. :P:wink:

Opublikowano

Myślę że podstawą jest spróbować czymś nacisnąć przycisk na pilocie jeśli jest taka szansa. Lekko odciągnąć drzwi u góry, włożyć coś długiego i sztywnego i celować .

Wtedy mamy bez szkód :)

Opublikowano

No tak jeżeli mamy kluczyki na kanapie to może sie udac a jak w schowku to można otworzyć awaryjnie maskę i wywiercić dziurę :decayed:

Opublikowano

Można spróbować otworzyć kluczem od innej B5, może to dziwne ale często pasują klucze z innych samochodów jeśli są dość wyrobione. Klucz od mojego sprintera pasuje tez do innych sprinterów, ostatnio nawet otworzyłem i odpaliłem z kolegą jego Boxera moim kluczem. Taka sama sytuacja z VW Caddy w różnych budach.

Kiedyś znajomy zatrzasnął w B5 klucze a jako że miałem assistance to zadzwoniłem i przyjechali. Metoda była taka że gość włożył takie pompowane poduszeczki między ramkę a budę, podpompował, jak była szpara to wsadził długi zagięty drucik i pociągnął za klamkę.

A tak w ogóle, to że napiszecie jak otworzyć auto, wcale nie znaczy że od razu wszyscy staną się złodziejami, przynajmniej może jak ktoś będzie w takiej sytuacji to coś wymyśli.

A jak ktoś jest złodziejem to ma bardziej wysublimowane metody i nie potrzebuje waszych postów na forum na ten temat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatecznie u siebie od góry podwazylem drzwi pomiędzy uszczelka wsadzilem klina i drutem pociagnelem za klamkę

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czyli zrobiłeś tak samo jak fachowiec który do mnie przyjechał z assistance. Tylko on miał specjalne pompowane poduszki do tego.