zaq12wsxzaq12wsx Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam Mam problem z bixenonem w mojej B6. Ostatnio wyciągałem lampy żeby wymienić żarówki świateł pozycyjnych. Kabli nie odpinałem. Teraz po złożeniu czasem w ciągu jazdy podskoczy soczewka i tak zostaje. Dzieje się to w lewej lampie. Po włączeniu świateł test samopoziomowania jest tylko w prawej lampie. Lewa stoi i miejscu a prawa idzie do góry i do dołu. Przed demontażem lamp wszystko było w porządku. Na desce rozdzielczej nie świeci żaden błąd od samopoziomowania ani nic. Czy ktoś miał podobną sytuację i wie czym jest to spowodowane i jak to naprawić? Tak to mniej więcej wygląda jak się zawiesi lewa lampa: Po delikatnym uderzeniu w lampę sytuacja wraca do normy. Proszę o pomoc.
Lukasz_200616 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 mnie się ostatnio zawiesiła lewa lampa ( miałem kilka godzin odpiętą wtyczkę i tak jeździłem ) po podpięciu pod komputer i wejściu w grupę 55-Xenon Range skasowałem błąd i lampy zaraz się ponownie wypoziomowały i teraz wszystko śmiga.
zaq12wsxzaq12wsx Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 To jutro spróbuję podpiąć pod kompa. A czy możliwe, żeby był błąd a nie wyświetlał się w aucie?
Rekomendowane odpowiedzi