Polbors Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam. Mam pewien problem a może i nie. A więc tak wydaje mi się, że moje lampy, reflektory soczewkowe, słabo świecą, wymiana żarówek ( zwykłych) nic nie daje. Mają być tam ksenony ( oznakowanie 00/04). Czyli mam rozumieć, ze musze je założyc czy jest jakies rozwiązanie ?
Tyrath Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Prawdopodobnie wypalone odbłyśniki soczewek. Musisz oddać do regeneracji albo kupić nowe.
gigss Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 a masz moze namiary gdzie można kupic same odbłyśniki? albo jaki jest koszt regeneracji ?
prezesik18 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 http://regeneracja-hc.com/cennik/a4-b5-1999-2001/
Polbors Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 No okej, to sama regeneracja, a jakie żarniki XENON i przetwornice polecacie ? ( chodzi mi o firme )
michcio28810 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 jak coś to ja mam odbłyśniki w b.dobrym stanie.coś więcej to na pw
Gwerty Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 w sprawie lamp . regeneracja odbłyśników jest nie opłacalna nikt nie nałoży ci idealnej warstwy jak w ori.lepiej wsadzić ori w idealnym stanie.jak coś mam każdy typ.co do oznaczeń na lampie. to na każdym kloszu jest oznaczenie bo klosz jest uniwersalny w xenonie i w halogenowej.jak chcesz ze zwykłych zrobić to wymiana odbłyśników pod d2s , do tego palniki i przetwornice. i masz xenon, będzie to świecić dobrze alenie super jak chcesz mega dobrze świecące lampy to proponuje bix na projektorach hella intemo.
daro87 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 bo te lampy to tylko ładnie wyglądają a nie świecą !
Rekomendowane odpowiedzi