oset30 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam, w czasie jazdy przestał działać mi kierunkowskaz. Zatrzymałem się by sprawdzić i zaczęło się. Światła świecą a tablica w środku ciemna, kierunki, wycieraczki i szyby ele. nie działają. Bezpieczniki są dobre, a na zewnątrz było sucho. Co to może być, czego szukać?
TOM3K Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie wiem czy w b6 też tak może być, ale w b5 miałem walniętą stacyjke i musiałem ją delikatnie cofnąć po odpaleniu silnika żeby działało mi właśnie to wszystko co Tobie teraz nie działa
oset30 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Muszę to sprawdzić, ciekawe. Jedyne podpowiedzi jakie znalazłem do tej pory to moduł komfortu przekaźnik jakiś. Ale jaki i gdzie?
Kasparov Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie wiem czy w b6 też tak może być, ale w b5 miałem walniętą stacyjke i musiałem ją delikatnie cofnąć po odpaleniu silnika żeby działało mi właśnie to wszystko co Tobie teraz nie działa Dokładnie miałem to samo, kostka stacyjki najprawdopodobniej jest pękniętą i nie odbija.
oset30 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 Dodatkowo jakby było mało to po wyjęciu kluczyka nadal podświetlają się przyciski klimatronic i świeci się trójkąt od awaryjnych. Po ponownym przekręceniu kluczyka objawy znikają i tak w kółko wiec to może być ta kostka. Sprawdzę i dam znać. Rano odpalam auto i wszystko gra, objawy zniknęły. Może gdzieś wilgoć była? Nie wiem o co kaman!
TOM3K Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 U mnie to też nie występowało za każdym razem, zdarzało się , że wszystko było normalnie bez cofania kluczyka.
Rekomendowane odpowiedzi