Lolo-Krk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam potrzebuje wymiarów filtra stozkowego do 1.8T AJL. Dokładnie to chodzi mi jaki max wejdzie lub ewentualnie jakie wy wkladaliscie. Z góry dzieki Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Lolo-Krk
dżejki Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Szkoda przeplywomierza, ale to twoja decyzja... wyslane przy pomocy zdartego nankanga
Lolo-Krk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Szkoda przeplywomierza, ale to twoja decyzja... wyslane przy pomocy zdartego nankanga Wiem wiem ale i tak jestem zdecydowany Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Lolo-Krk
Radeksc Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nie lepiej grzybka HKS? Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka
Lolo-Krk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Wole stożek Itg lub pipercrossa ☺ To co nikt nic ☺ Nikt nie zna wymiarów jaki max wejdzie Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Lolo-Krk
dżejki Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Nikt raczej na forum nie stara się działać na niekorzyść swojego oczka w głowie:( spróbuj na fb wpisz audi Poland team. wyslane przy pomocy zdartego nankanga Edytowane 27 Stycznia 2016 przez dżejki
Lolo-Krk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Nikt raczej na forum nie stara się działać na niekorzyść swojego oczka w głowie:( spróbuj na fb wpisz audi Poland team. wyslane przy pomocy zdartego nankanga Ja też nie działam na szkodę swojego oczka w głowie ☺Czytałem wątek MODYFIKACJE 1.8T i dużo osób tam pisało o tym że ma zamontowany stożkowy filtry powietrza. W zasadzie jak to mówią : ile osób tyle opinii ☺
Rekomendowane odpowiedzi