laidbackluke Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Witam Poszukuje jakiś świateł Led do jazdy dziennej o długości ok 30 cm, żeby zmieścić je w całej wolnej przestrzeni. Chciałem, żeby było je fajnie widać.
laidbackluke Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 Szukałem i jakoś nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za jakieś linki. Pozdrawiam
Viwaldi Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 http://allegro.pl/swiatla-dzienne-5-led-homologacja-audi-vw-nssc-523-i5869856075.html
Mini_Tytan Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 A nie lepiej wpakować w miejsca za halogeny? Znaleźć tylko o średnicy zbliżonej do halo, gdzieś na forum ludzie takie mody robili
laidbackluke Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 U mnie nie ma miejsca na halogeny. To jest wersja z grudnia 98. Przed liftem. W ogóle po jednej stronie tam gdzie maja być te światła - ta plastikowa kratka jest wyjmowane, żeby się dostać z linka holownicza. Stąd pytanie czy w ogóle da się takie coś w tym wypadku zrobić. Może w razie czego można te lampki odpiac czy coś.
sebidi Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Halogeny zawsze można dołożyć liftowe do przedlifta i zrobić z nich dzienne
lukasz_bronek Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 U mnie nie ma miejsca na halogeny. To jest wersja z grudnia 98. Przed liftem. W ogóle po jednej stronie tam gdzie maja być te światła - ta plastikowa kratka jest wyjmowane, żeby się dostać z linka holownicza. Stąd pytanie czy w ogóle da się takie coś w tym wypadku zrobić. Może w razie czego można te lampki odpiac czy coś. Spokojnie można taką lampę odłączyć. Każda z nich ma dołączony około 20cm przewód zakończony hermetyczną wtyczką, więc w razie holowania samochodu, wyjmujesz kratkę zderzaka z lampą drl i odpinasz wtyczkę. Sam posiadam w a4 lampy NSSC 523 od ponad 5 lat i jak narazie jestem zadowolony z nich.
Recommended Posts