Damian Cygler Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam mam pytanie od powrotu od mechanika hamulce jak by byly twarde hamuja gorzej i slyszalem syczenie pod maska gdy ja otworzylem trafilem na pekniety malutki krociec i pytanie do was tam szedl jakis wezyk czy bylo to zaslepione. Pęknięcie widoczne a fotkch. http://fs5.directupload.net/images/160129/8cau345y.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjon Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 u mnie jest króciec 1 cm i zaslepiony kapturkiem. spróbuj zakleic i jak wyschnie odpal silnik i sprawdz czy jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Cygler Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No i dziekuje Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ułamał baran jak grzebał, trzeba zaślepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi